dissabte, 7 de maig del 2011

TORNARAN A PACTAR D'AMAGATOTIS EL SR. MUÑOZ I EL SR. NOLIS? TENIM DRET A SABER-HO!

El Sr. Nolis i el Sr. Muñoz  van pactar abans de les eleccions de 2007 que si sumaven 7 o més regidors, pactarien i que seria alcalde durant els quatre anys de la legislatura aquell  d’ells dos que fos el més votat.  Al Sr. Nolis se li va quedar cara de panolis però no va tenir altre remei que fer alcalde al Sr. Muñoz un cop va comprovar que per primera vegada a la història de Tiana, CiU havia estat el tercer partit més votat, tan allunyat d’aquell primer lloc que el Sr. Nolis havia anunciat durant la campanya. Sinó no s’explica que només amb 48 vots de diferència (803 Iniciativa-GPT  i 755 CiU) no hagin compartit alcaldia, com és habitual en aquestes circumstàncies.
En tenim proves d’aquest pacte. En primer lloc, un alt dirigent de CiU “d’abans” ens ho va anunciar amb antelació. Però a més, dos personatges arrenglerats amb GENT (el Sr. A i el Sr. S) s’han manifestat públicament pares de la idea. Fins i tot han donat la data del tret de sortida: l’aplec de l’Alegria de 2007 que va propiciar vàries reunions a casa d’un dels protagonistes d’aquesta història.
Penso que els votants de Tiana tenim dret a saber, abans de dipositar el nostre vot el dia 22, si hi ha també ara un pacte amagat entre el Sr. Nolis i el Sr. Muñoz, com algunes veus anuncien.  Seria un acte de transparència democràtica; en tot cas, és un tema que penso ha de sortir en els debats electorals. Molt em temo que de nou el Sr. Nolis i el Sr. Muñoz tornaran a jugar a la cerimònia de la confusió, negat tot el que jo afirmo en aquest post.  La mentida, freqüent en el discurs del Sr. Muñoz, és sempre rebutjable en un responsable polític.

1 comentari:

  1. El pacte CIU-GENT va dividir la federació nacionalista. Mesos abans de la presentació de la candidatura es van plantejar fins i tot presentar un altre candidat per evitar el pacte. Tampoc sabem com han estat les relacions entre Nolis i Muñoz. Algunes veus diuen que no gaire bones.

    ResponElimina