dijous, 26 de maig del 2011

PER FI UNA REACCIÓ DEL SR. MUÑOZ!


Blog de l'Alcalde de Tiana
Per fi, quatre dies després de les eleccions, tenim la reacció del Sr. Muñoz al seu bloc personal penjat a la web institucional de l’Ajuntament. Ens explica tot el que ja sabiem: normalitat a les eleccions, partits amb representació, reconeix que el PSC és el grup majoritari (eufemisme per no fer servir la paraula guanyador), no perd la costum de l’autocomplaença (que si habitatges, que si Can Orella, que si escola bressol).

Agraeix   la confiança que li van donar fa quatre anys per exercir d’Alcalde de Tiana; suposo que es refereix al suport de CiU que el va fer alcalde, ja que el seu grup no ha estat majoritari (per fer servir el seu propi eufemisme) en cap de les quatre eleccions en les que el Sr. Muñoz ha estat cap de llista.

Diu també “que els vots rebuts no permetran seguir ocupant l’alcaldia i, potser, ni governar”. Bé, sembla que aquest és el futur que li espera com a tercera força política en vots ja que qualsevol sigui la combinació de pactes mai seria força majoritària. M’hagués agradat conèixer que si ni és alcalde ni governa, què pensa fer: quatre anys d’oposició?.

És doncs una valoració amb molt poc contingut  donat que no ens explica res del que pensa fer. També trobo a faltar alguna petita autocrítica ja que tot fa suposar que alguna cosa deu haver fet malament el Sr. Muñoz per trobar-se en les condicions que ell mateix reconeix després de només quatre anys d’alcaldia. Penso personalment que el seu tarannà i manera de fer l’han situat  on ara és i potser ja seria hora ara que l’objectiu de les seves rancúnies (és a dir, jo mateix) desapareix de la primera línia de la política local, un replantejament a fons de moltes coses en una poble en que el vot a les municipals ha estat majoritàriament d’esquerres.

Acaba demanant un reconeixement. Home, aquest reconeixement ja l’han fet els ciutadans i ciutadanes el passat diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada