divendres, 27 de maig del 2011

SR. MUÑOZ, ÉS HONEST CENSURAR ELS MITJANS PÚBLICS D'INFORMACIÓ?

Encara que no m’imagino els periodistes de El Pais no publicant res del cas Gurtel per si Rajoy els acusa d’efecte sobre els resultats electorals o els amenaça en no participar en un debat electoral a la SER, un interessant post de la Gemma  ens permet assabentar-nos  objectivament dels intents del Sr. Muñoz (tres vegades) per a canviar els moderadors dels debat electoral i  posar-hi tota mena de traves.

El més fort de tot és la censura que el Sr. Muñoz va fer d’un article pel Plaça de la Vila de balanç del seu mandat, que no li va agradar; és a dir, l’article no ha estat publicat malgrat que l’hem pagat entre tots els tianencs. Aquesta és la manera que té el Sr. Muñoz d’entendre la llibertat d’expressió. Durant els anys oblidables del seu mandat, el sometiment dels mitjans públics de comunicació al seu caprici ha estat una constant des del primer moment.

El Sr. Muñoz, en el seu bloc personal penjat de forma destacada a la web municipal (un altre exemple del que dèiem) afirma sense posar-se vermell: “Si més no, espero que se’m reconegui haver actuat amb honestedat”.

És honest Sr. Muñoz censurar als mitjans públics de comunicació?. La majoria  coneixem els seus origens ideològics, però  ni el Prvada és el que era!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada