dilluns, 9 de maig del 2011

ELS PREUS DE LA PISCINA COBERTA AMB GIMNÀS: LA DEMAGÒGIA I L'ENGANY MÉS GRAN DEL SR. MUÑOZ

El que va dir el Sr. Muñoz quan estava a l’oposició

La revista de Iniciativa-GPT del mes de febrer de 2005 es feia ressò de les al·legacions presentades pel seu Grup Municipal (que reproduïm) referent a reduir un 35% les quotes de la piscina coberta Jordi Marí  amb l’argument de que volien “preus socials”. Tot això formava part d’una campanya de desgast en contra del que ha sigut el projecte de més èxit pels tianencs i tianenques: la piscina coberta amb gimnàs.

Com a complement, durant el ple del dia 7 de febrer de 2006, el Sr. Muñoz va afirmar que calia reduir la quota dels tianencs en un 15-20% en relació a usuaris no empadronats a Tiana.

El que ha fet el Sr. Muñoz durant quatre anys (2007-2011)

  1. Els preus de la piscina coberta amb gimnàs son superiors a las darreres quotes aprovades pel govern de PSC-ERC que vaig presidir. Per tant, rebaixar les quotes en un 35% per fer-les socials res de res.

  1. Els preus dels empadronats a Tiana són inferiors en menys d’un 8% a la dels socis no empadronats. Per tant, una diferència d’un 15-20 % res de res. A més, aquest diferencial ha estat creat per uns subvencions poc transparents, rebutjades pel Síndic de Greuges de Catalunya en altres municipis.

Jo mai votaria al Sr. Muñoz, per moltes raons. Una d’elles: que diu una cosa per arribar al poder i en fa una de ben diferent quan l'assoleix. La demagògia té això....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada