dimecres, 18 de maig del 2011

DOS MANERES DE GESTIONAR LA CULTURA: LA LIQUIDATIVA (practicada pel Sr. Pascual) I LA CREATIVA (que aplicarà el Sr. Albert Freixes)!

Ahir, mentre escoltava a l’Albert Freixes en la presentació del programa de cultura que proposa el PSC, me’n vaig adonar que hi ha dues menes (al menys!) de conduir una regidoria de Cultura:

·        La Liquidativa, que és la que ha practicat el Sr. Pascual. És a dir, un regidor de cultura que s’ha dedicat en cos i ànima a liquidar moltes iniciatives culturals de Tiana, que s’han perdut en el seu mandat (enyorem a l’Abel)!:. A tall d'exemple, mostra de teatre, Concurs de Pintura Ràpida, Amarock, Concurs Lola Anglada de contes i il·lustració, Sant Joan, etc.. Es voldrà fer creure que és per raons econòmiques. Segur que també hi són, però crec que és per raons de manca de capacitat de gestió i de buscar recursos alternatius. El Sr. Pascual serà recordat com el Regidor de cultura “Terminator”!

·        La Creativa, la que va proposar ahir l’Albert, de caire transversal i que mobilitza tot un poble. Ens heu d’ajudar amb els vostres vots perquè el proper regidor de cultura sigui l’Albert: Tiana ho necessita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada