divendres, 20 de maig del 2011

RAONS PER LES QUE NO S'HA DE VOTAR AL SR. MUÑOZ

Hi ha moltes raons per no votar el proper diumenge al Sr. Muñoz i segurament cada ciutadà de Tiana té les seves. Per raons d’espai recullo només les que per mi són més importants:

  1. AMAGA LA SEVA VERITABLE  IDEOLOGIA POLÍTICA. No trobeu estrany que Iniciativa no es presenti a Tiana quan arriben les municipals i en canvi si ho fa a totes les altres eleccions?. Perquè a les municipals es presenta GENT, que és el mateix que INICIATIVA. És una marca blanca per buscar el vot de qui mai votaria als anomenats “ecosocialistes”, dient que son “gent del poble”, sense cap dependència exterior.

  1. NO ÉS DE FIAR. Incompleix els seus propis compromisos electorals. Diu una cosa i en fa una altre: ha endeutat brutalment l’Ajuntament, ha pujar els impostos de mitja més del doble del que va dir, no ha separat la taxa d’escombraries del rebut de l’IBI, ha empobrit la vida cultural de Tiana, no ha construït el centre cívic (a menys que dues habitacions facin un centre cívic), no ha rebaixat els preus del complex polisportiu,  va començar dient “prou pisos” i en quatre anys n’ha aprovat 500, etc.

  1. ÉS POC EFICAÇ. Ha fet poca acció de govern i no ha dubtat en apoderar-se de realitzacions del meu anterior govern (2003-2007), com és: escola bressol, pavelló polisportiu, residència de persones grans, habitatges Can Jordana, desqualificació de l’entorn de l’Alegria, etc. A més, pel seu comportament s’han perdut inversions importants com la que volia fer l’empresa Parxet a Tiana. A aquesta campanya tots els grups hem fet algun acte a les caves; ell cap ni un. No us sembla estrany això?

  1. NO ESCOLTA LES IDEES DELS ALTRES. No ha buscat el consens en temes fonamentals. Davant oferiment del nostre grup per a pactar els pressupostos, no n’ha fet cas. Ha rebutjat idees que després s’ha fet seves (com Pacte d’Alcaldes o actuacions d’eficiència energètica). Ha defugit permanentment el debat durant quatre anys.

  1. NO ADMET LA DIVERSITAT D’OPINIONS. Ha controlat els mitjans de comunicació: tant l’emissora com la revista els ha convertir en els seus òrgans particulars de propaganda política. No ha desenvolupat cap reglament regulador i va dinamitar l’acord unànime de tots els grups municipals. No ha dubtat en censurar materials de la revista un cop elaborats si no han estat del seu complet plaer.

  1. TÉ UN TARANNÀ MÉS AVIAT ANTIPÀTIC EN LES SEVES RELACIONS AMB ELS CIUTADANS, que li ha provocat més d’un conflicte en aquests quatre anys. Ha encès focs que després ha apagat com ha pogut.

Segur que també ha tingut algun encert o ha fet alguna cosa bé. Però d’això ja s’encarrega ell, a través dels seus mitjans públics controlats, de propagar-ho a tort i a dret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada