dilluns, 2 de maig del 2011

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSC A CAN PARXET: UN ÈXIT!

La presentació de la candidatura del PSC a Tiana per les properes eleccions municipals, celebrada ahir a la masia de Can Parxet, va ser un tot èxit, com recullen els mitjans de comunicació (alguns absents seguiran pensant que són el rovell de l’ou).  Molts assistents (uns 200, comptabilitzats a més per les racions d’arròs), divertit i proper (lluny de l’avorriment i fredor dels qui  van escollir les escales de la sala Albèniz, potser com a únic recurs), amb bona música local, ball, cava del millor, molta tertúlia en petits grups, tot magistralment conduït pel iaio, en un magnífic dia de la primavera tianenca.

Algunes reflexions: en primer lloc agrair a l’empresa, que tant ha patit amb el govern actual, la seva acollida; després  contenció per no fer públic el que alguns assistents em van dir en relació a com veuen l’escenari polític de Tiana; reconèixer també que tenim una magnífica candidatura: aquest si que serà el govern dels millors!. I finalment, un bon discurs de la candidata que va marcar clarament per a on va aquest equip.

Amics, hem guanyat el primer assalt!. Ara cal guanyar les eleccions i ens hem de posar a treballar de veritat. Hem començat molt bé; hem d’acabar millor!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada