dimarts, 3 de maig del 2011

Sr. MUÑOZ: EL QUE DEIA DES DE L'OPOSICIÓ (2007) I EL QUE HA FET EN ELS SEUS QUATRE ANYS "D'ORDENO I MANO" (2007-2011)


Proposta feta pel sr. Muñoz al ple del dia 9 de  gener de 2007

Primer: Crear la Comissió de Seguiment dels Mitjans de Comunicació Municipals – ràdio, Web, butlletí – amb les funcions de participar en la planificació i seguiment de la programació i de les edicions dels diferents mitjans, fins que s’elaborin els estatuts per crear un nou organisme de participació.

Segon: Instar el govern local a que presenti a aprovació per consens en el Ple de Febrer de 2007 de la composició de la Comissió integrada per 7 persones segons la distribució següent: 2 tècnics de l’equip de redacció dels mitjans i 5 persones esparters en comunicació o de reconeguda capacitació per exercir les funcions que s’encomanen a la Comissió de Seguiment.”=

Comportament del Sr. Muñoz quan ha tingut el poder

  • Dinamitar l’acord unànim de tot el ple de data 6 de maig de 2008  sobre “Principis i organització dels mitjans de comunicació municipals”,  quan va comprovar que no podia nomenar a dit al director/a dels mitjans.
  • Nova proposta de 3 de març de 2009, només votada pels grups de govern (IC-GPT i CiU) per separar el mitjans escrits de l’emissora, situació esperpèntica.
En tots aquests quatre anys el Sr. Muñoz ni tan sols ha desplegat el seu propi reglament. Mentrestant, ha exercit un control absolut dels mitjans de comunicació, amb una direcció provisional, eliminant temes que li eren poc favorables (per exemple, les cartes de ciutadans al Plaça de la Vila) o censurant articles complerts, disposant de coneixement previ dels escrits d’altres grups, prodigant-se amb entrevistes i editorials (quan va dir que mai en faria, promesa que només va mantenir els primers mesos del seu “ordeno i mano”),encarregant a dit tota mena de col·laboradors d’ encens garantit, situant el seu bloc personal a la web municipal amb tota la barra ja que té unes condicions d'accés diferents a la resta de regidors El Sr. Muñoz mai més en els darrers quatre anys ha parlat de cap Comissió de Seguiment.

Jo mai votaria al Sr. Muñoz, per moltes raons. Una d’elles: que diu una cosa per arribar al poder i en fa una de ben diferent quan l'assoleix. La demagògia té això....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada