dimecres, 4 de maig del 2011

GENT, L'EQUIP DE CASA?.... SERÀ DE LA CASA D'INICIATIVA!. PROU PRESA DE PÈL!

En el trist acte de presentació de la seva candidatura, el Sr. Muñoz ha declarat. “Som l’equip de casa i no depenem de cap partit extern!. Ja, ja, ja. Quin morro té el Sr. Muñoz!. De nou juga a amagar el fet de que GENT és i forma part d’Iniciativa per veure si pesca algun vot dels que estan desencisats dels partits polítics. Tothom pot votar a qui cregui convenient, però quan es vota a GENT cal recordar:

  1. El Sr. Muñoz ha estat un càrrec polític important d’Iniciativa tant a Badalona (cap de gabinet de l’alcalde del PSUC i càrrec de confiança d'IC a educació) i a Mataró (també càrrec de confiança d'IC a educació). I ha format part dels òrgans nacionals d’Iniciativa com altres de la seva candidatura i d'un alt càrrec de l’Ajuntament de Tiana, assolit sense cap mena d’oposició.

  1. A Tiana Iniciativa es presenta amb aquest nom a totes les eleccions, excepte a les municipals que ho fa amb la seva segona marca al poble, GENT. O no és estrany que Iniciativa com a tal no es presenti a les properes eleccions municipals?. Ho fa a través de GENT

  1. Encara que ho amaguin, el nom de la seva candidatura és GENT DEL PROGRÈS DE TIANA-ENTESA (GENT-E). Per cert, el 22 de gener es va renovar precisament a Tiana el pacte d’ICV-EUiA amb l’EPM (ENTESA) l’acord de coalició municipal per “consolidar la veu d’esquerres que defensa el territori

  1. Iniciativa per Catalunya considera que l’alcalde de Tiana és dels seus. Tiana figurava com a municipi governat per IC a la web d’aquesta formació i també ho demostra aquesta notícia publicada a  El Punt:
Maresme. Els alcaldes d'ICV, en contra de fer carrils al costat de la C-32
EL PUNT.
 Mataró.
Els tres alcaldes ecosocialistes del Maresme –Llorenç Artigas (Vilassar de Dalt), Carles Móra (Arenys de Munt) i Emili Muñoz (Tiana)– han signat un manifest conjunt per expressar la seva opinió respecte a l'N-II i les alternatives proposades

  1. Els vots que els tianencs i tianenques donin a GENT de Tiana serviran per engruixir la borsa de vots d’Iniciativa per la constitució del Consell Comarcal del maresme, l’Àrea Metropolitana i la Diputació de Barcelona. és a dir, els vots de GENT a Tiana acabaran essent d’Iniciativa.

  1. El Grup d’Iniciativa a l’Àrea Metropolitana és el que va pagar el bitllet d’avió del viatge del Sr. Muñoz a Hamburg, viatge per cert de gran utilitat si a Tiana volem tenir un gran port comercial o inaugurar un barri roig.

No és cap problema ser d’Iniciativa; el problema està en amagar-ho. El Sr. Muñoz, conscient de que el seu límit amb el nom d’Iniciativa a Tiana són 300 vots (com es demostra elecció rera elecció) inventa una segona marca per al menys duplicar aquesta xifra en les darreres municipals. Aquest diferencial correspon a persones que mai voten a Iniciativa i que al votar a GENT es pensen que voten a GENT de casa: i en realitat estan votant a Iniciativa. Que no s’equivoqui ningú!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada