dimarts, 10 de maig del 2011

JA HEM TROBAT ELS DINERS DE L'OPERACIÓ CORRUPTA!

Caram, quin vocabulari feia servir  el  Sr. Muñoz a la seva revista (any 2005): sospita, “regal”, corrupció, tripijoc, jutjats, operació corrupta, govern sectari, cessió simulada, enganyifa, “pagar el gust i les ganes”, etc. Déu n’hi do! . I això que son gent de casa, que sempre fan propostes serioses, que fugen de les desqualificacions, conciliadors, gens sectaris, transparents, amb un Sr. Muñoz de tracte quasi angelical. Renoi, renoi!.

Bé, ara ja sabem a on han anar a parar els 875.000 euros (aconseguits amb una bona negociació per part de l’anterior govern en el marc del PP Creu de Terme) que tant preocupaven al Sr. Muñoz quan estava a l’oposició. No caldrà anar als jutjats encara que ell si que ha fet un autèntic tripijoc: s’han destinat a arranjar  la parcel·la del solar de nova escola, que ha tingut un cost final més del doble del que es va preveure inicialment. I això que ells havien proposat destinar-los a la zona esportiva (llegiu la reproducció de la seva revista), més que res perquè si Vallespinós deia blanc, Gent (amb el Sr. Muñoz al cap) havia de dir negre!

Jo mai votaria al Sr. Muñoz, per moltes raons però sobre tot perquè diu una cosa per aconseguir el poder i en fa una altre ben diferent quan el té.

I per cert, el proper dia parlarem dels diners d’un altre Pla Parcial: Vessants II...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada