dissabte, 28 de maig del 2011

LA MEMÒRIA ÉS FEBLE PERÒ LA CARA, DURA!

Tot llegint el seu bloc, entre les causes que reconeix  Iniciativa-GENT pel seu retrocés electoral (que ha suposat perdre la seva condició de segona força més votada, la reducció d’un regidor i  la pràctica impossibilitat de mantenir l’alcaldia) esmenta “les confusions creades en l’opinió pública per determinades actuacions d’oposició allunyades de la realitat dels fets i amb l’únic objectiu d’erosionar a qualsevol preu el govern”.

Això és una constant en l’anàlisi polític d’aquest grup: la culpa de tot la tenen sempre els altres (que si la crisi, que si la presència de més partits a les eleccions, etc). Ens agradaria saber que entenen ells “per determinades actuacions d’oposició allunyades de la realitat dels fets”. Podrien posar exemples, encara que només fos un, per mirar d’entendre de què estan parlant?

El més escandalós de tot es quan parlen d’accions d’oposició “amb l’únic objectiu d’erosionar a qualsevol preu el govern”. Em sembla que es confonen i parlen d’ells mateixos, del que van fer contra el meu govern durant els seus primers vuit anys d’oposició: preus socials a la piscina coberta, pancartes de prou pisos, pasquins contra el meu cotxe, difamacions personals fent servir interposats, contenciós de la Casa de la Palmera, que si la nova escola havia d’anar a un altre lloc, tema de l’Alegria quan vàrem ser nosaltres els impulsors, manifestacions en contra de projectes urbanístics, repartir estaques per tot el poble, que l'accés a la zona escolar i esportiva havia de ser per Can Gosch, etc... etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada