dimarts, 17 de maig del 2011

DIFAMACIONS I ASSETJAMENTS. DE QUÈ ANEU ELS DE GENT?

Els de GENT (Iniciativa) van publicar la següent nota en el darrer número de la seva revista:


Contradient una vegada més el model de bonhomia del que se’n omplen la boca (és que són de casa!), fan acusacions sense cap mena de fonament. Avui parlarem del tema del bar de la piscina i d’aquí un parell de dies del tema que ells diuen “fills de l’alcalde”.

1)      La difamació i l’assejatment dels que ens acusa al PSC-PSOE (cap problema!) son dos greus delictes que es recullen als articles 205 i 216 del Codi Penal. Si el redactor de la impresentable nota (que trenca unilateralment qualsevol consens sobre els temes que segueixen) està convençut que  els socialistes (tots o alguns) de Tiana hem fet això, la seva obligació és denunciar-ho davant dels tribunals, molt més si qui ha escrit la nota és càrrec públic (com ens temem). Per què no fan doncs una denúncia?

2)      La nota diu també que hem practicat aquests delictes amb “concessionaris de serveis municipals que no són de la seva simpatia, com ara el cas del pavelló”. Suposo que es refereixen al bar del pavelló. Doncs bé, la nostra actuació en aquest cas va ser presentar una documentació a l’equip de govern amb la següent informació (en negre els preus autoritzats en el plec; en vermell els que aplicava el concessionari):

1.- Refresc: 1,20 euros (1,20 euros)                                        
2.- Cervesa sense alcohol (mitjana): 1,20 euros (canya 1,20 euros). Mitjana i copa 1,30 euros.
3.- Llaunes de refresc: 1,30 euros (1,40 euros)
4.- Sucs:  1,30 euros (1,40 euros)
5.  Aigua (1/4l): 0,90 euros (la de ½ 1 euro)                             
6.- Bossa petita patates fregides: 0,60 euros (0,80 euros)      
7.- Ració d’olives farcides: 0,90 euros (2,50 euros)                 
8.- Plat combinat i/o menú del dia: 6 euros                               
9.- Entrepà pernil país: 2,50 euros (2 euros)                             
10.- Entrepà frankfurt: 2 euros (2,20 euros)                             
11.- Bikini: 2 euros (2,20 euros)
12.- Cafè: 0,90 euros ( 1 euro)
13.- Tallat: 1 euros ( 1,10 euros)
14.- Cafè-llet: 1,10 (1,20 euros                                       
15.- Pasta (croisant, ensaïmada): 0,90 euros (0,90 euros)
16.- Batut : 1,20 euros (1,30 euros)

Ni el regidor d’esports (per cert, foragitat de les noves llistes de CiU), ni el Sr. Nolis (titular del control administratiu) ni per suposat el Sr. Muñoz s’havien assabentat d’aquesta situació: el cobrament de preus superiors als autoritzats, amb el conseqüent perjudici a tots els tianencs usuaris del servei fins que es va restituir la legalitat gràcies a la nostra denúncia, que era la nostra obligació fer. Un cop corregida la situació, sense cap mena de sanció per part de l’equip de govern, mai més hem tornat a parlar d’aquesta concessió. Això és difamació?. Això és assetjament?

3)      Del temes dels fills de l’alcalde, en parlarem d’aquí un parell de dies. Em sap greu, però són ells que s’ho han buscat després de sis mesos de responsable silenci per part meva, com reconeixen a la seva nota. La cosa promet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada