diumenge, 10 de maig del 2015

UN ESLÒGAN MOLT BO I ENCERTAT


Amb l’inici de la campanya electoral hem conegut els eslògans que fan servir els diferents partits i agrupacions que participen a les properes eleccions municipals. Confesso que n’hi ha un que m’ha arribat al cor, per la seva senzillesa i sinceritat. És el que fa servir la Sra. Olga Rué (de CiU),   Aquest “UNA ALTRA MANERA DE FER” és brutal.
Bé, si les coses les faran diferents de com les han fet  estic molt content, ja que suposo que el “fins ara” engloba també els anys en que CiU va formar part del govern del Sr. Muñoz (El Breu), entre 2007 i 2011. Si CiU farà les coses diferent significa:
  1. Primer, que no pactaran amb qualsevol per tal de desplaçar de l’alcaldia al partit guanyador de les eleccions
  2. Segon, que escoltaran a l’oposició si presenten al·legacions assenyades als pressupostos (com en el cas de la millora d’enllumenat pel sistema ESE que ni van considerar)
  3. Tercer, que no faran retallades a la cultura com les que van patir entre els anys 2007-2011 de la mà d’un regidor que ara va d’independent en una altre llista
  4. Quart, que no augmentaran desaforadament el número de treballadors municipals, com van fer en el passat
  5. Cinquè, que portaran una administració rigorosa dels diners públics i que no tornaran a convertir a l’Ajuntament de Tiana en un dels 40 més endeutats de Catalunya i en perill de fallida econòmica.
  6. Sisè, que pagaran puntualment als proveïdors i només faran aquelles despeses que estiguin previstes a nivell pressupostari i amb dotació

M’agrada aquest eslògan pel que té de sincer i reconeixement dels errors comesos fa relativament poc, quan van tenir la possibilitat de governar en papers secundaris. Queda clar que la Sra. Rué faria les coses d’una altre manera...Passa que no me’n acabo de fiar i no els penso votar no fos que tot plegat només sigui un eslògan de confessió de pecats però sense propòsit d’esmena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada