divendres, 22 de maig del 2015

QUAN NECESSITES UN METGE, PREGUNTES SI HA SIGNAT UN MANIFEST O SI ÉS BO EN LA SEVA FEINA?


En unes hores s’acaba la campanya electoral i ens esperem alguna sorpresa de darrera hora, d’aquells que es diuen transparents però que fugen del debat. Quasi segur que l’ANC repartirà un full donant suport a determinats partits. Malgrat tot el que els socialistes hem fet a Tiana a favor del procés i haver signat un compromís renovat, es veu que l’ANC local no en teu prou com ens ha dit en el seu escrit:

Benvolguda Núria
l'ANC de Tiana va valorar positivament el document que el PSC ens ha fet arribar i, alhora, va remarcar que no és cap dels dos documents proposats per l'ANC en la seva campanya "Ajuntaments per la independència".
Comprendreu que l'Assemblea no pot donar el mateix suport explícit al PSC de Tiana com el que dóna a les candidatures de CiU, CUP, ERC i JUNTS que han signat íntegrament el document de l'ANC i s'han compromès públicament amb el seu contingut.
Desitgem seguir poder treballant plegats en aquest camí de confluència.

Entenc que és una interferència de darrera hora en el procés electoral per part d’una organització que hauria de ser transversal i acollir en el seu sí a tots els que ens comprometem en un mateix objectiu, encara que sigui per camins diferents. Im porta el fons més que la forma. Però no: reparteix segells de qualitat independentista. I ho fa a Tiana malgrat que en altres municipis no ho ha aconseguit.


Tot plegat em preocupa ben poc. Només vull recordar que al menys jo, si estic fotut i un metge s’ha de cuidar dels meus assumptes, procuro escollir algú que sigui realment bo i no m’importa gens si ha firmat alguna mena de compromís.
Per triar el govern de Tiana s'hauria de seguir, penso, el mateix criteri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada