divendres, 1 de maig del 2015

HISTÒRIA D'UN SOPAR AL CASAL


Els Socialistes de Tiana vàrem tenir un acudit: convocar a tots els partits i no partits que es presenten a les eleccions el dia 24 a un sopar de germanor abans de començar la penjada dels primers cartells. A l’escrit dèiem que: “a  banda de polir els darrers temes relacionats amb el repartiment d’espais (com decidir a quin punt comencem cadascú per poder convocar a la premsa) donaria una imatge positiva de que cap diferència ideològica pot espatllar unes bones relacions personals”.
Sempre hi ha qui busca complicar les coses, encara que se'ls hi veu el llautó. Ara resulta que com a resposta, Junts per Tiana proposen que totes les candidatures que vagin al sopar signin una proposta de compromís que adjunten, proposta redactada unilateralment, sense participació de ningú més i per la que probablement seria necessària alguna mena de participació prèvia. Per exemple, com diu el text  “impulsar una nova manera de fer política” vol dir que la que s’ha fet fins ara ha estat dolenta?
Això de cap manera vol dir que estem a favor o en contra de signar documents, que entenem que haurien de ser fruit de la reflexió conjunta. És evident que hi ha qui juga a escalfar el procés electoral, fent el ploramiques si cal; això si, sempre dissimulant que són el contrari del que realment practiquen.
Mantindrem els nostres valors en qualsevol circumstància


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada