divendres, 22 de maig del 2015

GENT DE POC FIAR I VOTANTS ORFES


Recordes? Si fa quatre anys vas donar el teu vot a GPT (en coalició amb IC), de què ha servit el teu vot? El cap de llista (Sr. Muñoz) va dimitir abans de prendre possessió davant la por d’haver de tornar a fer oposició, el seu grup s’ha anat apagant lentament i finalment han desaparegut de l’escenari polític. De què va servir el teu vot?
A més, ara ja no els pots tornar a votar. Si has estat un fidel votant primer del PSUC i després d’IC, aquest cop a Tiana estàs orfe de partit al que votar. Ara, a les darreres hores de la campanya i sense espai pel debat (es diuen transparents!), hi haurà qui et voldrà convèncer que has de votar a JUNTS. Per exemple, el Sr. Pascual que no ha dubtat a integrar-se a una altre formació quan encara era regidor de GENT. Aquest home de poca ètica avui diu en el seu bloc: “Després de 16 anys amb Gent de Tiana des de la seva fundació amb il·lusió i compromís, crec que el projecte polític actual que millor recull valors, objectius i pràctica amb els que crec s’identifica el projecte de Gent, és Junts per Tiana”. És un intent de darrera hora per confondre al electoral. Els votants de sempre del PSUC i IC seran ara votants de Salvatierra i Liñan?. Realment sorprenent però com algú diu “els ciutadans no són ximplets”.
Reprodueixo ara les paraules del Sr. Muñoz, fundador de GENT, a Ràdio Tiana. És “infantilisme profund” la decisió de Junts per Tiana de rebutjar l’acostament a partits polítics, com ara Iniciativa-Verds o la CUP. El resultat és  una formació política “asexuada” i excessivament aïllada. “que no hi ha hagut ni participació ni transparència en la confecció de les llistes i que, al final, no es fes un procés participatiu per triar el cap de llista”.
Si t’has quedat orfe de vot perquè IC no es presenta a les eleccions del diumenge a Tiana, pensa’t bé a qui dones el teu suport. Ja et vas equivocar fa quatre anys i el teu vot no va servir per res. JUNTS no és d’esquerres, és un altre projecte personal i que no té cap garantia de continuïtat. No et tornis a equivocar; clar que ets lliure de vfer-ho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada