dimecres, 14 de desembre del 2011

UN NOU NADAL I UNA NOVA MANERA DE GOVERNAR!

L'arbre blanc i blau de la Plaça de la Vila és tot un símbol, per suposat del Nadal però també de la nova forma de portar els assumptes púbics del govern de PSC i ERC. Ha creat il·lusió, l'arbre però també el nou equip.







Alguns (com el paperots de CiU) el titllen d'equip sense experiència; ja no recorden que al 2007 ells mateixos van fer un govern en el que cap dels set tenia experiència prèvia. Però després de quatre anys l'experiència que ens ha deixat el des-govern que GENT i CiU és per oblidar: una manera barroera de fer política, el Sr. Muñoz a la gresca amb les entitats, utilització sense límit dels mitjans públics de comunicació, amb una pèssima gestió econòmica malgrat la pluja de més de dos milions d'euros que van rebre del mal anomenat Plan Zapatero, amagant fins el darrer moment la cruel realitat econòmica.

Alguns detalls del nou govern (PSC i ERC) que em generen esperança: l'arbre, la festa de l'encesa, la nova fira de Nadal, resoldre el problema dels okupes de la volta dels Ametllers, haver fet la tanca de La Catequística per fi, construir el gual de vianants davant del pas de la nova escola (ni el Director de Serveis no hi va caure al seu dia que passarien carretons amb criatures!), promoure la celebració del centenari de la Sala Albéniz, haver d'adaptar cuita corrent pel dia de les votacions el flamant centre cívic (algun dia en parlarem) per persones en dificultats de mobilitat, explicar sense embuts la greu situació econòmica i fer-ho sense donar llenya als responsables (per cert, qina actuació més penosa la del Sr. Muñoz a la audiència del dia 3!).

Per això, ara quan s'entri a fer la tasca més dura (estalviar 0,5 milions d'euros i endeutar-se en un milió més) que s'haurà de reflectir en el pressupost de 2012, estic convençut que el seny que el nou govern ha demostrat en els primers 150 dies serà l'element més poderós. Anem be. Altres van anar, durant quatre anys, malament molt malament, i ara ens volen fer creure que eren els reis del mambo!

(Per cert, la fotografia l'he manllevat del bloc del Sr, Puyaltó. Moltes gràcies!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada