dissabte, 3 de desembre del 2011

LA SESSIÓ INFORMATIVA D'AHIR: APUNTS D'UN TAFANER

La sessió informativa d'ahir a la tarda va ser transparent, responsable i sobretot, necessària. La situació econòmica de l'ajuntament de Tiana és molt dolenta i el principal escull és aquest romanent de tresoreria negatiu de més de 1.600.000 euros. Això vol dir fins que no es generi superàvit per aquesta quantitat, no hi haurà diner per fer res. Els crèdits ajudaran a disposar més ràpidament els diners de caixa però la situació pesarà durant molts anys.

I aquesta situació té responsables. L'alcaldessa intencionadament no va fer sang, segurament esperant responsabilitat dels dos grups que han mal-governat els darrers quatre anys a Tiana. Tant de bo que m'equivoqui, però és molt esperar: de moment en el tema d'impostos i taxes tots dos van votar en contra. Ni tan sols en la sol·licitud del préstec del ICO va disposar del suport de IC-GENT. Ara veurem què fan amb els pressupostos. Però l'esperança és la darrera virtut cardinal que es perd...
Ara que ja s'han fet públiques les dades, la meva intenció des d'aquest bloc és profunditzar en els números i ho faré al llarg de les properes setmanes, perquè a ningú que no sigui sectari li quedi el menor dubte del perquè de tot plegat.

Ara unes pinzellades de tafaner:

  1. L'absència dels regidors de CiU, especialment del Sr. Nolis, el gran artífex de l'èxit econòmic 2007-2011 i que encara pretenia repetir com a regidor d'Hisenda!. Malament, molt malament no donar la cara. Encara serà veritat aquesta brama que comença a corre per poble que el pobre Sr. Muñoz va ser venut per les martingales econòmiques dels seus socis...
  2. El paper del Sr. Muñoz, més aviat trist, pretenen defensar el que és indefensable. Tal com va ser la reacció de la majoria del públic, es podria dir que l'ex-alcalde que ha deixat Tiana sense crèdit s'ha quedat també ell sense el crèdit dels ciutadans.
Seguirem!

1 comentari:

  1. Vallespinós ets un impresentable i un mentider sense límits, vols fer creure que la situació de tiana es fruit de la única legislatura on tiana no ha estat governada per els PSC/PSOE? que aquí l'únic que sap el que es fa es el PSC/PSOE? de debó?. La crisi com ja saps va començar al 2008 just quan vostés van deixar l'alcaldia, el
    gran problema es que el milio i pico d'euros que l'ajuntament recaptava per els impostos que generaba la mega bombolla immobiliaria es van esfumar en un tres i no res. Diners que havien de pagar també les infraestructures que es van fer del 2004 al 2006 (que de fet es una de les grans despeses que l'ajuntament ha d'afrontar) i que ara no es tenen.

    Hòsties!!!, menys mal que que els mes de 7 milions d'euros (1.162.000.000 de les pessetes d'abans) que Tiana devia el 2007
    i que encara deu i llurs interessos no tenen res a veure amb la situació econòmica actual!!!. Vallespinós,
    que dimonis estàs dient!!! Ni t'atreveixis a parlar de llegat econòmic rebut i herència impossible!!!.

    Avia'm quins numeros aprofunditzaràs properament, estaré atent avia'm que dius.

    Els numeros de les finances Tianenques no son bons, ningú ho pot negar, pero no per el mal-govern 2007-2011 com dius, serà probablement una mica per tot plegat, per la crisi i també per les accions de govern dels governs del PSC/PSOE.

    La teva manera de fer, hipoteca el futur de Tiana. Cal que marxis definitivament i que deixis als nous fer la seva feina.

    Aprofito per dir-te que no confonguis al poble de tiana amb la claca socialista i sectaria que porteu cada vegada que dieu quelcom en public.

    Per cert, bonic i clarificador exemple per a il·lustrar que la acció de govern ha estat desastrosa.¿!!!?

    Tal vegada aquell qui tingui interes en saber que esta dient el Sr Vallespinós En l'escrit "L'OPACITAT DEL GOVERN DE
    CiU-GENT I UN PUFO DE 200.000 EUROS" li interessi el següent:

    En Vallespinós fa referència a l'expropiació de la finca del Passeig de la Vilesa-Avda Albéniz per fer l'obertura dels carrers i unificar aquell tram de carretera. Com sempre en Vallesinós segueix aixecant sospites d'una operació excel.lent que va costar una dura negociació, amb litigis per entremig durant 3 anys per aconseguir els solars al millor preu possible. Són terrenys que l'administració ha 'expropiar forçosament i els propietaris demanaven 1 milió d'euros. L'acord final de 250.000 és un preu òptim dificilment millorable. La operació era necessaria per el poble i es va fer en el moment que es va tancar la negociació no obligats pel final del mandat i amb l'objectiu de no deixar l'operació oberta perquè es podria trencar.

    El tema no obstant agafa ja caires de mesquindat manifesta quan l'interès municipal era PODER OBRIR D'UNA VEGADA LA CARRETERA cosa que el PSC/PSOE ho va intentar durant anys, llastimosament sense èxit.

    El pagament també va ser un bon acord per poder-lo fer diferit en el temps, cosa que els propietaris no acostumen a acceptar.

    En Vallespinós enganya i difama de manera mesquina i roïna.

    ResponElimina