dimarts, 15 de maig del 2012

LA CAMPANYA D’ARA FA UN ANY: ERC, PP i SC


Seguim amb la sèrie dedicada a la passada campanya electoral a les xarxes socials.

 ERC. Va aparèixer tard a la xarxa: segons el llibre d’en Toffoli l’estrena va ser el dia 7 de març i el nou bloc recull les fites més importants: repàs de la feina feta als quatre anys d’oposició, una crítica assenyada allò que l’alcalde de llavors (el breu) anomenava “centre cívic”, la presentació de la candidatura i els actes celebrats durant la campanya (inclòs el de Parxet; la única candidatura que no hi va poder fer cap acte a les caves va ser  IC-GENT. Em pregunto perquè?). A mi personalment em va agradar el lema “Si som capaços d’imaginar-ho, som capaços de fer-ho”; afegeixo, a menys que les retallades i més retallades ens deixin immobilitzats. Aquells dies semblava que l’amenaça per ERC era la presentació d’una altre candidatura independentista; els resultats van demostrar que no era així, però això és tema per un altre dia.

PP. El Partit Popular no surt al llibre; per tant dedueixo que no va fer servir les xarxes socials. Bé, potser és la demostració pels “blackberrys” que son més prescindibles del que semblen ja que malgrat l’absència del PP, va tornar a recuperar el regidor que feia anys tenia a Tiana.

 SCI.  També la seva aparició és tardana; el primer post és del dia 24 de març, per anunciar que no suma amb ERC per les properes eleccions. La majoria de les entrades fan referència a la presentació de la candidatura i l’anunci de diferents actes electorals. Malgrat tot, els resultats van estar a molts pocs vots d’aconseguir un regidor i deixar a IC-GENT amb la meitat del grup que tenia.




Proper Post: Divendres 18 de maig de 2012

Tema: no ets de Tiana si a la campanya per les municipals no apareix la Gemma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada