divendres, 25 de gener del 2013

TIANA A TV3



Durant la setmana del 14 al 18 de gener Tiana va ser la protagonista del programa de TV3 anomenat Divendres, desconec si com homenatge al company d’aventura de Robinson Crusoe o per les ganes que en tenen els seus responsables de que arribi al cap de setmana. Sigui com sigui, això de que un municipi agafi el protagonisme d’un programa de televisió és un recurs socorregut i fàcil que garanteix, si tot va bé, 946 programes només a Catalunya i un número espectacular en el conjunt dels Països Catalans (Alguer inclòs).  Encara recordo aquells programes de TVE de competició entre municipis en els que alguns representants participaven en  competicions estrambòtiques, els alcaldes sovint feien  el ridícul i la resta d’habitants cridaven  al plató!.

Un “programa de municipis” també el va fer Carles Cuní a TV3 (per cert, amb la Mònica Terribas d’ajudant). I ho ser bé perquè m’hi va tocar anar durant els meus anys d’alcalde.

He de reconèixer que el Divendres tianenc va ser molt diferent i darrera de tot plegat s’intuïa la mà d’una persona coneixedora del poble. Més enllà del tema dels calçotets (ja comentat amb èxit a l’anterior post) vàrem tenir l’oportunitat de donar a conèixer a tots el telespectadors els racons del nostre poble, la gastronomia i pastisseria, la Cartoixa, els vins criats a la nostra terra, el passat romà del poble, la Lola Anglada, etc. No és freqüent que un poble petit tingui tantes coses i tants personatges dignes de ser mostrats.

En fi, balanç positiu del pas de Tiana pel Divendres.



Proper Post: Dimarts 29 de gener de 2013
Tema: ALLÒ QUE EL SR. NOLIS AMAGÀ SOTA LA CATIFA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada