dissabte, 30 d’abril del 2011

QUI EMPASTIFA ELS FANALS TAMBÉ EMPASTIFA LA VIDA PÚBLICA!

Qui embruta el mobiliari urbà del poble, embruta també la vida política. La qüestió és embrutar; quan no es disposa d’arguments polítics s’agafen altres vies, això si, sempre fen de ploramiques. Us en presento dos exemples:

1)      Els adhesius que els de GENT han repartit per tot el mobiliari urbà del poble

2)      Un escrit del seu darrer número de la seva revista, que de moment només poso en coneixement dels qui hagin tingut el bon gust de no llegir el pamflet. Aquest escrit, fet amb tota la mala baba,  es mereix una resposta contundent que donaré als propers dies, amb informació i documents que fins ara havien restat a l’àmbit d’allò que és privat. De res ha servit oblidar el tema malgrat totes les raons legals que m’emparen ja que han mossegat, una vegada més, la mà estesa... Continuarà!

Adhesius que podem trobar al mobiliari urbà de Tiana



Escrit publicat a la darrera revista de GENT

AGRAÏMENTS I DESMENTITS
Hem d’agrair molt sincerament que el PSC-PSOE de Tiana hagi abandonat, per ara, des de fa un sis mesos la seva estrategia de desqualificacions personals, difamacions i assejaments a regidors del govern, als fills de l’alcalde, als concessionaris de serveis municipals  que no són de la seva simpatía, com ara el cas del pavelló, o a les persones de l’AMPA que no són del seu partit.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada