dimarts, 19 d’abril del 2011

PROU PISOS O QUAN LA DEMAGÒGIA ES GIRA EN CONTRA

El Sr. Muñoz, des de  l’oposició i amb l’ajut de la seva gent, es va dedicar durant molts anys (especialment en el període 2003-2007) a reclamar un urbanisme segons ell diferent, al crit de “Prou pisos”. Tinc unes interessants fotografies, que algun dia penjaré en el bloc, del Sr. Muñoz en plena “perfomance” de la gran pancarta sota el Mas Blanc.

Desconec si algun votant es va deixar ensarronar per aquest missatge simple i simplista, però dues reflexions:

  1. Molts dels qui ara resideixen a Tiana i s’hi troben bé, ha estat possible a que precisament es van construir nous pisos i cases.

  1. Cap d’aquests desenvolupaments objecte de crítica per part del Sr. Muñoz (ni Les Costes, ni Els Vessants, ni Can Gaietà, ni el Camí Mig d’Alella, ni El Carmelità) van ser aprovats pels governs que vaig presidir entre 1995-2007. En realitat tots ells van ser aprovats pels governs amb majoria absoluta de CiU, amb la presència d’un regidor d’IC amb responsabilitats compartides en urbanisme, curiosament molt proper al Sr. Muñoz.

En canvi, durant els anys que el Sr- Muñoz ha fet d’alcalde (2007-2011) el seu govern ha aprovat definitivament o ha iniciat l’aprovació de més de 500 pisos (Vessants II i entorn B-20).

Jo mai votaria al Sr. Muñoz, per moltes raons. Una d’elles: que diu una cosa per arribar al poder i en fa una de ben diferent quan l'assoleix. La demagògia té això....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada