divendres, 10 d’abril del 2015

ÈXIT DE LA PRIMERA JORNADA DELS DIÀLEGS ORGANITZATS PEL PSC


La Sala de la Punxa es va omplir amb una quarantena de persones per seguir la jornada “Una Tiana Activa” dins del Cicle de Diàlegs que ha organitzat el PSC amb el títol “Com és i com ens agradaria que fos la Tiana del Segle XXI”.

Un professor universitari i expert en desenvolupament local (Joan Miquel Piqué), el Director General d’Alta Alella (Josep Maria Pujol Busquets) i un arquitecte que treballa a Tiana i president de l’ACIST (Pepe Aurell) van exposar amb tota llibertat els seus plantejaments i van mantenir un debat obert amb el públic, amb moltes intervencions.

 Al llarg de més d’una hora i mitja  es va parlar de projectes, de lideratges, de la importància del sector del vi al nostre poble, dels professionals lliure que treballen des de casa, la necessitat d’un identificador més divers per Tiana, la necessitat de plantejar una idea força i que tothom treballi en la mateixa línia, quina pot ser la col·laboració de l’administració local, la importànci a d’una bona comunicació, etc....en un to distès i sincer que va provocar la participació dels assistents.

Es van escoltar moltes idees interessants, algunes que poden enquibir-se dins dels programa de govern que estem preparant pels quatre propers anys. La nostra expectativa, a diferència d’altres, no és recollir centenars de propostes que difícilment són viables i que és impossible que tinguin la mateixa categoria. Des de l’experiència i amb la voluntat d’escolar a tothom, els socialistes de Tiana anem avançant


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada