dilluns, 13 d’abril del 2015

ESTER, L'OLGA DIU QUE EM RENYIS!!!

La Sra. Rue, molesta per unes recents declaracions meves a Ràdio Tiana en les que recordava que ella va ser la responsable del desgavell econòmic durant el mandat del Sr. Muñoz (El Breu) , com a rebequeria de pati d’escola, li demana a la nostra cap de llista que em desautoritzi.  Ho acompanya de la lletania de sempre (joc brut, manera rància de fer política, etc), la cançó del enfadós, res de nou. Ara bé, també diu que faig servir la mentida i això si que no estic disposat a acceptar-ho. Per tant, aporto unes dades pel debat perquè cadascú jutgi.

1.    És cert o no que vostè va tenir les competències d’Hisenda durant gran part del mandat 2007-2011, després de la dimissió del Sr. Doutres?
2.    És cert o no que la Diputació de Barcelona elabora des de 2010 uns informes econòmics per cada Ajuntament de la província amb tres semàfors (referents a romanent, equilibri econòmic i endeutament)?
3.    És cert o no que al final de la seva etapa com a regidora d’Hisenda es va rebre un informe amb dos semàfors vermells i un de carbassa, que alertava de la greu situació econòmica de l’Ajuntament de Tiana?. Informe que per cert vostès van amagar i que es va descobrir un cop passades les eleccions.
4.    És cert o no que vostès en els seus pressupostos posaven ingressos ficticis (com una taxa o venda de terrenys que mai van materialitzar) i que això va provocar un important dèficit?
5.    És cert o no que la Sra. Ortega (Vicepresidenta del Govern de la Generalitat i de CiU) que el dia 25 de juliol de 2011, tot just essent l’Ester la nova alcaldessa,  va convocar als alcaldes dels 40 municipis més endeutats de Catalunya, i que entre aquests es trobava Tiana?
6.    És cert o no que una auditoria feta al 2011 va demostrar que vostès tenien més de 1.500.000 d’euros de factures sense pagar i per les que no hi havia cap previsió econòmica a nivell de pressupostos?
7.    Vostè, com excusa del seu desgavell econòmic, afirma que aquests darrers anys l’Ajuntament de Tiana ha rebut més ajudes. És cert o no que vostès van rebre quasi 2.000.000 d’euros del anomenat “Plan Zapatero” que eren a fons perdut? És cert o no que les ajudes que s’han rebut en el període 2011 a 2015 són préstecs per pagar allò que vostès van deixar penjat, i que per tant s’han de retornar?
8.    És cert o no que la Diputació de Barcelona, ara governada per CiU, ha fet un nou informe aquest  2015 de l’estat econòmic de l’Ajuntament de Tiana i que els semàfors de les tres variables (referents a romanent, equilibri econòmic i endeutament) tenen un bonic color verd?
9.    Segons totes aquestes dades, totes elles objectives i de fàcil consulta, és cert o no que vostè, com a responsable d’Hisenda de la major part del període 2007-2011 va deixar a l’Ajuntament de Tiana al fil de la fallida econòmica i que l’actual equip de govern ha donat la volta a la situació per complert, reduint significativament  l’endeutament i pagant als proveïdors quan toca?


Sr. Rué, quan algú vol accedir a un lloc de treball o un càrrec, el primer que cal aportar és el curriculum. Per tant, jo no faig mirades al passat. Jo simplement aporto dades per demostrar que si vostè no va ser capaç de gestionar la regidoria d’Hisenda i ens va portar a la fallida econòmica, difícilment està en condicions de gestionar com Alcaldessa la totalitat de l’Ajuntament. No parlo del passat, parlo de la seva capacitat per fer-se responsable dels afers públics de Tiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada