dijous, 9 de juny del 2011

Sr. NOLIS: O ES RENOVA O ES MOR (POLÍTICAMENT, CLAR!)

Contundents paraules del Sr. Jordi Monturiol al Ple de comiat d’aquesta legislatura. Va fer públiques les seves desavinences amb el cap de llista de CiU, el Sr. Nolis, i va posar de manifest la necessitat de renovació de la llista de CiU a Tiana. El Sr. Nolis, en el seu posat de sempre, no li va respondre.

La realitat és que tant ERC com PSC ens hem renovat i hem fet noves propostes als ciutadans; ho hem fet voluntàriament i a temps i probablement per això els votants han confiat amb nosaltres. Iniciativa-GPT s’ha renovat i de moment ha plegat el Sr. Muñoz de l’ajuntament; ho ha fet a contra cor, perquè les paraules d’ahir del Sr. Muñoz eren d’un absolut triomfalisme per la feina feta, el que em porta a pensar perquè no ha guanyat les eleccions. Fins i tot a la seva manera el PP s’ha renovat i l’èxit també l’acompanyat.

Només queda CiU i el problema de CiU es diu Sr. Nolis. Hores d’ara encara el Sr. Nolis no ha fet una lectura objectiva del que li han dit els electors i s’agafa a que no ha perdut cap regidor (però si 1.200 vots en relació al vot convergent a les eleccions al Parlament). CiU només perd a Tiana quan el cap de llista es diu Sr. Nolis. El seu pacte amb Iniciativa-GPT ha estat durament castigat. S’hauria de pensar una solució perquè la política a Tiana anés per millor  camí... Ep, no ho dic jo; un diu un regidor seu!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada