diumenge, 25 de novembre del 2012

SETMANA GASTRONÒMICA DE LA CUINA DEL BOLET



Vagi per endavant que no he tingut ni el temps, ni l’estomac ni tampoc la butxaca per recorre tots els restaurants (de Tiana i rodalies)  que han participat en la setmana gastronòmica de la cuina de tardor i del bolet. Dit això, només he fet un tastet de totes les seves possibilitats i he de manifestar que les que hem provat (amb la Mercè) ens han satisfet. L’estofat de bolets i la botifarra negre amb rossinyols de l’Avi Mingo (un clàssic de la seva carta, des del primer moment d’obrir el restaurant  l’any 1984) o la pasta de full amb bolets, figues i pernil o les mandonguilles amb castanyes i rovellons de Can Roca són exemples de cuina feta amb honradesa i a un preu just. També ha estat una idea molt bona el maridatge amb vins de la nostra denominació d’origen i les postres també pròpies (algunes força contundents). No estic en condicions de fer cap balanç global però aquesta mena d’iniciatives poden ajudar als nostres establiments de restauració  a sortir de l’atonia que ens ha dut aquesta estúpida crisi. Seria bo sovintejar aquesta iniciativa per cada una de les estacions de l’any. Per exemple, per què no una setmana de la cuina tradicional de Nadal: carn d’olla, canelons, pollastre farcit, etc... És fàcil d’organitzar ... De res!
Proper Post: Dilluns 26 de novembre de 2012
Tema: ELS RESULTATS DE LES ELECCIONS D’AQUEST DIUMENGE

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada