Vagi per endavant que
no he tingut ni el temps, ni l’estomac ni tampoc la butxaca per recorre tots
els restaurants (de Tiana i rodalies) que han participat en la setmana gastronòmica
de la cuina de tardor i del bolet. Dit això, només he fet un tastet de totes
les seves possibilitats i he de manifestar que les que hem provat (amb la Mercè) ens
han satisfet. L’estofat de bolets i la botifarra negre amb rossinyols de l’Avi
Mingo (un clàssic de la seva carta, des del primer moment d’obrir el
restaurant l’any 1984) o la pasta de
full amb bolets, figues i pernil o les mandonguilles amb castanyes i rovellons
de Can Roca són exemples de cuina feta amb honradesa i a un preu just. També ha
estat una idea molt bona el maridatge amb vins de la nostra denominació d’origen
i les postres també pròpies (algunes força contundents). No estic en condicions
de fer cap balanç global però aquesta mena d’iniciatives poden ajudar als
nostres establiments de restauració a sortir de l’atonia que ens ha dut aquesta
estúpida crisi. Seria bo sovintejar aquesta iniciativa per cada una de les
estacions de l’any. Per exemple, per què no una setmana de la cuina tradicional
de Nadal: carn d’olla, canelons, pollastre farcit, etc... És fàcil d’organitzar
... De res!
Proper Post: Dilluns 26 de
novembre de 2012
Tema: ELS RESULTATS DE
LES ELECCIONS D’AQUEST DIUMENGE
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada