dissabte, 19 de novembre del 2011

LA METAMORFOSIS DEL SR. HERNÁNDEZ: ARA ES REINVENTA COM D'ESQUERRES!

El Sr. Hernández, després de governar durant quatre anys amb un partit de dretes (CiU, el de les retallades) i aplicant per a Tiana polítiques de dretes, ara es reinventa com si fos d'esquerres. Això si que és una metamorfosi i no la del pobre Gregor Samsa del llibre de Kafka, que un matí es desperta convertit en un monstruós insecte!.

En el Ple del dia 25 d'octubre va dir coses com “l’Ajuntament representa els ciutadans, representa els interessos col·lectius d’aquests ciutadans i ha de vetllar per qüestions socials que van més enllà del mer equilibri pressupostari” , “la creació d’una comissió per avaluar la fiscalitat en relació als residus” , “A Tiana hi ha un dels tipus de l’IBI més baixos de l’entorn, i no només hi ha un tipus més alt sinó que a part cobren una taxa per recollida de residus; caldria apujar els impostos”, “cal...analitzar la tarifació social dels impostos” i “introduir una taxa per la recollida dels residus comercials”.

En definitiva, un discurs genuïnament socialdemòcrata. Quina poca memòria té la gent de Gent!. O quina barra té la gent de Gent que va estar al govern entre 2007 i 2011 perquè resulta ser que durant quatre anys van fer tot el contrari: ni van posar en marxa l'ordenança de residus comercials (malgrat figurar al pressupost), ni van segregar el rebut de recollida de residus (malgrat estava al seu programa), ni van mantenir l'equilibri pressupostari (d'això en parlarem un altre dia) ni van apujar l'IBI (segons diuen quan els hi convé). És a dir quan el Sr. Hernández va tenir l'oportunitat, va fer tot el contrari del que predica avui i no ho va fer. Malgrat aquestes incoherències, desitjo que no acabi com el protagonista de Kafka ...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada