dilluns, 21 de novembre del 2011

ES CONFIRMA LA HIPÒTESI: CiU NOMÉS PERD A TIANA QUAN EL SR. NOLIS ENCAPÇALA LA LLISTA

Ahir es van celebrar eleccions generals i a Tiana, CiU ha estat el partit guanyador amb quasi un 40% del vot tianenc. Els socialistes ens hem quedat amb la meitat dels vots aconseguits a l'any 2008, seguint la tònica general a tot el país. Cal reflexionar sobre la situació del PSC però sobretot cal actuar. Aviat farem un Congrés i espero poder contribuir personalment, malgrat que sigui amb un petit gra de sorra, a capgirar la situació que fa molt de temps és insostenible i ara s'ha demostrat clarament que ho era. Algunes reflexions en clau local:
  • Primera, l'alta participació: és evident que malgrat tot, els ciutadans seguim creient majoritàriament en la política com la millor via per sortir de la crisi. La indignació que tenim no ens han fet votar significativament menys.
  • Segona, felicitar els partits que han tret bons resultats. Evidentment, aquest felicitació no atansa al PSC quan sentim a la nostra esquena l'alè del PP, només a 30 vots!
  • Tercer, CiU només perd a Tiana quan el Sr. Nolis encapçala la llista. Així ha passat en el darrer cicle electoral d'europees, catalanes, municipals i generals. Els tianencs fan un canvi espectacular de vot quan veuen al sr. Nolis penjat a les faroles: més de mil votants que al mes de maig no li van donar la seva confiança, ara han votat a CiU. Que el Sr. Nolis sigui essent el candidat de CiU a les eleccions locals és la millor de les notícies per la resta de partits, o al menys pel PSC. O sigui que endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada