dimarts, 11 de maig del 2021

GUERRA DE COMUNICATS

    • Com a conseqüència del que va dir el Sr. Hernández al ple de maig de l’ajuntament de Tiana, s’ha desfermat una guerra de comunicats (dels G.M. de PSC, ERC i JxCat) que aquest tafaner de la vida política del poble recull en aquesta entrada com aportació a la històrica de Tiana. També comparo breument el seu abast per a tractar d’esbrinar qui menteix. Comencem


      Exposició de fets

      Paraules Sr. Hernández al Ple:

      A la reunió del dia 4 de desembre, després de la Junta de Govern i en presència de la Sra. Alcaldessa, dels tinents d’alcalde Albert Sales, Marta Guàrdia, Gemma Rosés i Antonio Sánchez, 10 dies abans de la instal·lació dels cables, en aquella reunió vaig exposar personalment la necessitat de posar els cables abans dels conductes de l’aire. Tothom ho va entendre i se’m va donar l’autorització de paraula amb la condició que no quedessin cables penjant.

      Paraules clau: reunió fora Junta de Govern, exposa necessitat posar cables, tothom ho entén, autorització de paraula

      Comunicat G.M. PSC

      És absolutament FALS que els membres del grup municipal socialista li donessin un consentiment tàcit per la instal·lació d’uns cables de so. Mai va elevar aquest regidor estant nosaltres presents, ni en Junta ni en reunions de govern, cap projecte preceptiu que hagués estat sotmès a consideració, per tant, és impossible que poguéssim valorar-ho i donar el nostre consentiment.

      Paraules clau: Junta o reunions de Govern, projecte preceptiu per ser considerat. Impossible valorar-ho, impossible donar consentiment

      Comunicat G.M. ERC

      La instal·lació de cables es va fer sense consentiment ni control de la corporació municipal

      No consta a l’Ajuntament cap autorització  municipal per efectuar aquestes obres , no hi ha cap tràmit administratiu corresponent  ni cap autorització donada

      Paraules clau: consentiment, control, autorització, tràmit administratiu

      Comunicat JxCat

      Sr. Hernández és acusat de mentider i ratifica que tot el que va dir al ple és cert

      Peticions

      • ·   PSC demana que el Sr. Hernández retiri la seva intervenció al respecte de  l’acta del ple del 4 de maig de 2021.
      • ·     ERC demana que el Sr. Hernández es retracti
      • ·     El Sr. Hernández es ratifica en tot el que va dir

      Contradiccions

      És a dir, davant d’un únic fet hi ha qui parla que el marc és la Junta de Govern i qui parla d’una reunió; hi ha qui parla de Projecte i qui parla de comentari; hi ha qui parla d’autorització de paraula i qui d’autorització i de tràmit administratiu. La pregunta clau és si l’Equip de Govern era coneixedor o no  de la instal·lació dels cables més d’un mes i mig abans del que consta en la versió oficial dels fets del dia 21 de gener, més enllà del joc de paraules que es fan servir als comunicats.

      Conclusions

      És evident que algú menteix. I  davant aquest veritable atzucac, m’és impossible fer cap raonament lògic per saber la veritat. Faig dues preguntes:

      • Primera pregunta: qui menteix?
      • Segona pregunta: què passarà si el Sr. Hernández es ratifica, no retira el que va dir (què es el que demana el G.M. del PSC) o no es retracta (que és el que demana el G.M. d’ERC)

      Crec que caldria (per honestedat, per transparència a la gestió municipal i sobretot per a respecte a tots els ciutadans i ciutadanes de Tiana) que es donés resposta objectiva i contrastable a aquestes dues preguntes. I hauria de ser aviat perquè mentrestant es podreix la situació. 

      I mentrestant, JUNTS xTiana assisteix atònit, corprès, esbalaït, garratibat, sorprès i estupefacte a aquesta guerra entre antics socis del govern i pensa, amb bon criteri, que li estan fent la feina



       

      Cap comentari:

      Publica un comentari a l'entrada