dimarts, 10 de març del 2015

NOSALTRES JA LA TENIM I NO HO AMAGUEM


Hi ha qui fa temps que busca alcalde (més aviat, candidat/ata a ser-ho) i ara diu que l’han trobat. Bé, els socialistes ja la tenim des de divendres i no des del kilòmetre zero sinó després de 40 kilòmetres (un kilòmetre per cada any des de la fundació dels Socialistes de Tiana). I ho hem fet amb una assemblea d’una trentena de militants i simpatitzants, oberta als mitjans de comunicació.
Si el valor d’un candidat es mesurés pel número de persones que han assistit al seu nomenament, hauríem de reconèixer que sortim en avantatge. I no amaguem el resultat a l’espera d’efectes pirotècnics.
Els Socialistes de Tiana ens presentem a les eleccions del 24 de maig amb experiència, amb la bona feina feta pel poble, amb fidelitat als nostres valors (és a dir, no canviem de bàndol malgrat estem a les verdes), amb una fàcil identificació de qui som i amb propostes engrescadores els propers quatre anys, després d’haver solucionat la destrossa (al menys econòmica) que ens va deixar el govern de IC-GPT amb CiU.
Ester Pujol és la nostra candidata, és la millor candidata. I anem a guanyar. I no ens intimidaran ni les crítiques injustes ni els jocs de mans. Donarem transparència però també exigirem transparència a tots els altres. S’apropen dies interessants i en tot cas, tot el nostre treball serà pels ciutadans de Tiana no per engreixar l’ego de ningú.
Seguirem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada