dilluns, 30 de març del 2015

DEL Km. 0 A L'EXPERIÈNCIA 0


Per aquest tafaner de la vida política de Tiana, les properes eleccions municipals es presenten apassionants. Excepte en el cas dels Socialistes, tots els partits canvien el cap de llista, apareixen partits nous i pel que sembla també en desapareixen i l’escenari general en el que tindran lloc és també molt atípic.

De mica en mica tothom va descobrint les seves cartes i la darrera notícia ha estat la revelació al passat dissabte dels components de la llista de Junts per Tiana. En primer lloc, crec que cal felicitar-los pel pas endavant que han donat i per la seva voluntat de sotmetre’s a la comptabilitat de les urnes. Qui es pugui creure interpretador del sentiment majoritari dels tianencs podrà comprovar el dia 24 de maig i de manera objectiva, si certament ho és o no. Per tant crec que és una bona notícia.

Formen part de la llista persones que mai han tingut cap experiència en la gestió municipal, excepte en un cas. Pot sorprendre la  presència d’un regidor en actiu d’un partit polític en la llista de “independents” d’una agrupació d’electors. Es podria dir que fa un multiviatge amb destinació ben coneguda. En tot cas, la raó de tot plegat és ben senzilla d’endevinar, com ben aviat podrem comprovar. Jo diria que se li veu el llautó a tota l’operació. Ja en tindrem ocasió de parlar-ne.

Per tant, el ”Km. 0” s’ha transformat en “Experiència 0”. És bo això?. Està per veure però en altres escenaris de la vida la manca absoluta d’experiència més que una virtut és un defecte. És a dir que si algú s’ha d’operar a cor obert  segur que si està en les seves mans poder  escollir abans preferirà uns metges  amb experiència que persones amb altres condicions; fins i tot crec que no l’importaria si tinguessin lideratges unipersonals però fossin realment bons en la seva feina. 

Clar això és el que succeeix a la vida “normal”, però tots ja sabem que la política és diferent ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada