divendres, 17 de maig del 2019

LA DIFERÈNCIA ENTRE DIR "FAREM" I RECORDAR QUÈ "HEM FET" (II)


Aquests dies tots els partits ens afanyem a repartir les nostres propostes en forma de programa. Com bé se sap, el paper ho aguanta tot. Fins i tot hi ha qui té 400 mesures per aplicar. Seria divertit mesurar com s’apliquen les mesures: 2 cada setmana al llarg de 4 anys!
De tots es partits que ens presentem, només CiU (o com es diguin ara) i PSC tenim experiència d’encapçalar un govern a Tiana. Els socialistes hem demostrat al llarg de 21 anys que som capaços de fer el que diem.
Fa uns dies us vaig parlar de la biblioteca. Avui (i malgrat les dificultats que tinc per accedir a la informació per part de qui hauria de ser la primera interessada en donar-la) vull parlar de les actuacions fetes a la via pública que van des de l’arranjament dels carrers del centre, a la creació de nous aparcaments, a la millora de l’enllumenat públic (hi ha qui recorda com estava l’enllumenat públic fa uns anys?), a la passera d’accés a la zona escolar i esportiva, a la connexió per Montgat amb voreres, el PERI de La Virreina, l'asfaltat dels darrers carrers del poble a petició dels veïns, la supressió de la doble corba (curiosament ara hi ha qui publica fotos de Can Guardiola, oh casualitat!) o la recent actuació al C/Matas, etc.
Uns diuen que faran; els socialistes hem fet. 
I continuarem fent, clar. Ara amb Albert Sales i el seu equip

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada