dimecres, 15 de maig del 2019

A TIANA TENIM DE TOT, TAMBÉ TRÀNSFUGUES DE LLISTES SOCIALISTES!


Us penseu que només en Garrido o la Soraya han canviat de partit? Les properes eleccions a Tiana tenen vàries novetats i una d’elles és el fenomen del trànsfuga polític. Jo he fet un petit anàlisis del transfuguisme socialista, és a dir, persones que en el passat (remot o molt recent) han anat a les llistes del PSC a Tiana i que ara formen part d’altres candidatures. He trobat tres casos:

CAS NÚM. 1. Qui va ser el secretari local d’organització, en un moment complex pel partit, ara és cap de llista de la CUP. Poc més puc dir la que mai vaig descobrir de quin peu calçava el personatge...mai millor dit

CAS NÚM. 2. Qui va ser durant 8 anys regidor socialista a l’Ajuntament de Tiana, portaveu al Ple i membre de vàries executives, ara va a les llistes de PODEMOS que es presenten per primer cop al poble. Cap comentari més enllà del meu coneixement de l’existència de profundes discrepàncies personals amb segons qui, que segurament ho provoca tot.

CAS NÚM. 3. Qui ha estat durant molts anys el comissionat més comissionat de tots els comissionats que es fan i es desfan, ara forma part de la candidatura d’ERC. Tampoc res a dir: tots evolucionem i fins i tot Sant Pau va caure de cavall camí a Damasc.

Si algú creu descobrir a les meves paraules una bri d’amargor o crítica és que no m’he sabut explicar bé. Ans el contrari: que més puc desitjar que amics i coneguts, encara que sigui molts anys després, trobin un lloc d’acolliment més enllà dels socialisme, que segur que els ha maltractat a tots ells. Curiosament no ho han fet en bloc sinó cadascú ha anat a parar a una formació diferent.

Potser hagués estat bé o fins i tot educat  una trucada personal, de comiat . El que passa és que a Tiana ens coneixem  i un no pot oblidar de cop les moltes hores de contacte i conversa amb tots ells, sense haver endevinat mai les seves noves vocacions, passant per alt per suposat les crítiques sovint dirigides a la seva nova estació de destí.

Ja que els trànsfugues del socialisme tianenc estan embarcats damunt d’una nova barca, només puc que desitjar-los BON VENT! amb tota la força i sinceritat de la que soc capaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada