divendres, 10 de maig del 2019

LA DIFERÈNCIA ENTRE DIR "FAREM" I DIR "HEM FET"


Desfermada la campanya electoral que ens portarà amb tota seguretat a que Tiana tingui un nou alcalde o alcaldessa (que serà el setè en 40 anys de democràcia) arriba l’hora de començar a llegir els programes electorals.

M’adono que hi ha que diu que farà molt i d’una manera espectacular encarà que fins ara mai ha demostrat que tingui capacitat per a governar Tiana. És gratuït dir que faré; l’any 2007 també havia gent que deia que faria molt, que ho faria tot, amb tècniques de venda semblants a les que alguns fan servir ara (som del poble, no som cap partit polític, els socialistes són molt dolents, etc) i només van durar quatre anys.

Els socialistes, a diferència de segons qui, hem demostrat al llarg de 21 anys i de tres alcaldes/alcaldessa, que si com som capaços de fer el que diem. A les properes entrades us aniré penjant exemples d’allò que els socialistes hem fet per Tiana, amb voluntat evident d’ajudar a la campanya de l’Albert Sales. Convindrà recordar-ho quan el dia 26 anem a votar.

Avui us parlaré de la biblioteca. Quan a l’any 1995, els socialistes vàrem recuperar el govern de Tiana, la masia de Can Baratau  portava 8 anys propietat de l’Ajuntament sense haver-hi fet res. Ens vàrem posar a treballar de valent i la biblioteca, un equipament cultural que durant tants anys havien reclamat els tianencs, es va inaugurar a l’any 1998. Des de llavors s’ha convertit en una peça clau de la cultura al poble.

Uns diuen que faran; els socialistes hem fet. 
I continuarem fent, clar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada