diumenge, 24 de febrer del 2013

ALLÒ QUE EN NOLIS NO ENTÉN


En primer lloc he de demanar disculpes als meus seguidors per retard en penjar aquesta entrada. Escriure no només requereix temps sinó també un estat d’ànim que no sempre es té. Dit això i amb la promesa renovada de ser més puntual, anem a parlar del tema anunciat, que no és altre que ajudar a fer comprendre determinades coses al Sr. Nolis, darrer cap de llista de CiU a les eleccions municipals de 2011 a Tiana.

Tiana és un poble i sovint el safareig facilita conèixer determinades declaracions de personatges públics. I m’ha arribat la notícia que el Sr. Nolis no compren certes coses. Suposo que no entén  el misteri de la Santíssima Trinitat (jo tampoc perquè mira que és enrevessat) però a nivell mundà, el que no li entra pel cap (segons va manifestar) és que en un cicle triomfant de CiU a totes les eleccions i que a Tiana guanya per ampli marge excepte quan són eleccions municipals i el cap de llista és precisament el Sr. Nolis.

Donat que fa anys que el conec i que em cau tan be com es mereix, el vull ajudar en aquest procés de auto-coneixement. El Sr. Nolis, al juny de 2007, va ser el gran defensor del pacte amb IC-GENT, en contra del que pensaven molts militants històrics de CiU.  El seu entossudiment va crear nombroses desercions al partit i durant quatre anys, malgrat el seu pompós títol de “Regidor de Promoció Econòmica i Organització Municipal i de Serveis Municipals i d’Espai Públic” no va passar de ser un escolanet del Sr. Muñoz, El Breu. Com a responsable de l’àrea econòmica, va triomfar situant a l’Ajuntament al fil de la fallida, sense poder pagar proveïdors i amb moltes factures amagades sota la catifa, que s’ha trobat el govern actual. Va manifestar més d’un cop en privat no estar d’acord amb determinades polítiques de IC-GENT (com la contractació desaforada de personal) però va preferir esperar covardament el seu moment. Pensava que el seu moment serien les eleccions de 2011 i ja es veia alcalde; però vet aquí que els tianencs van preferir deixar-lo amb el mateix número de regidors (malgrat que CiU havia arrasat a la gran majoria de municipis). I per culpa del que el seu soci el Sr. Muñoz perdés un regidor i que sortís de l’Ajuntament amb la cua sota les cames, no van poder repetir el “pacte de perdedors”. I el Sr. Nolis va quedat instal·lat a l’oposició i així porta des de fa quasi dos anys.

El Sr. Nolis té un posat antipàtic, és un mal gestor (ho ha demostrat a la vida pública i també a la de les entitats tianenques), té escassa presència al carrer, treballa poc els assumptes de l’Ajuntament com ho demostra ple rera ple, no té mà esquerra, no sap negociar, és home de fòbies acusades i no amagades, és contradictori en els seus plantejaments, equivoca l’anàlisi política, ni sap treballar en equip ni els construeix, té dificultats evidents de comunicació, aparenta misogínia, no convenç en els seus canvis de postura (ara és més independentista més ningú!), etc...

Podria afegir més raons però aquestes penso que ja són  suficients per comprendre el perquè centenars i centenars de  tianencs no posen la papereta de CiU a unes eleccions quan qui encapçala la llista és el Sr. Nolis. I tot això ho he dit per ajudar a que el Sr. Nolis entengui el que per ell és un misteri, tal com manifestà. El més probable és que ho negui tot i no em faci ni “punyetero” cas. Millor, millor...per un socialista el millor candidat de CiU a Tiana és precisament el Sr. Nolis!



Proper Post: Dimarts 26 de febrer de 2013
Tema: RÀDIO TIANA (II)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada