divendres, 8 de juny del 2012

PLE DE JUNY: APUNTS D'UN TAFANER



Al Ple del mes de juns hi va haver-hi una mica de tot. Solemnes mocions (Pacte Fiscal, Salut Pública, Llei Hipotecària, Pagament Peatges) d’assumptes en els que el Ple de Tiana (com molt bé va dir el Sr. Gonzalo) no hi té competències i alguna perdua sorprenent de memòria, en la que vull furgar.

 Al meu modest entendre, un punt especialment important per tots els ciutadans de Tiana va ser el set, referent a CONVENI AMB L’AJUNTAMENT DE MONTGAT SOBRE COL·LABORACIÓ RECÍPOCRA APARCAMENT/PISCINA. La nova ordenació dels aparcaments per part de l’Ajuntament de Montgat ha fet impossible aparcar als tianencs que anem a agafar el tren sense exposar-se a una forta multa; també crear dificultats per anar a comprar o passejar. El govern d’Ester Pujol ha reaccionat com calia i ara tenim un instrument (això si, pagant) per poder aparcar a les zones verdes. Ara cal veure com es concreta tot ja que és un tema molt urgent, que no fa més que empitjora a mida que s’acosta l’estiu.

 Els grups d’oposició destructiva (és a dir, els del anterior govern format per IC-GENT i CiU) van fer el ridícul en el debat, intentant trobar defectes per acabar votant a favor, com no podia ser d’una altre manera. El Sr. Nolis treien el tema dels preus de la piscina Jordi Marí i les al·legacions que un servidor de vostès va fer inútilment durant quatre anys d’oposició en relació a com diferenciar als tianencs en el preu; no tenia sentit ja que ara per ara el complex esportiu de Tiana no forma part del conveni. I el Sr. Hernández buscant dificultats en greuges comparatius en relació a qui paga i qui no paga. L’alcaldessa va reconèixer que no és el conveni ideal però que de moment és un acord que suma. També té nassos que ara que el govern de Tiana aconsegueix allò que el Sr. Muñoz (el breu) va anunciar que faria i que mai ho va obtenir, els seus ho trobin malament. Al cap i a la fi, va ser una “postureta” més de les que el Sr. Hernández ens té acostumats, en el seu posat de fera sortida de la gàbia, però que és un foc d’encenalls.

 Per cert, el Sr. Graupera de CiU està molt verd i això de presentar mocions aigualides (en relació als peatges de l’autopista) en relació a altres aprovades al ple de maig per ERC demostra una manca de dedicació a la seva tasca.  



Proper Post: Proper Post: Dilluns  11 de juny de 2012

 Tema: HISTÒRIA D’UNA NEGOCIACIÓ

(Temes de feina em van impedir publicar en el seu moment aquest post)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada