dilluns, 3 de setembre del 2012

UN BUIT A LA CASA GRAN

 
 
Ja ha passat l’estiu i tornem-hi. A Tiana ha estat un estiu normal, sense grans canvis, mantenint bàsicament el cicle festiu que al llarg dels anys varen construir, de mica en mica, els diferents regidors de cultura de l’Ajuntament: Carreras, Mª de Gàdor i Francesc Riera. L’oferta de casals és àmplia i permet a la canalla (i als pares també) gaudir millor de l’estiu, aprofitant les magnífiques instal·lacions esportives del poble. El primer dia de setembre vàrem tenir un ensurt en forma de foc que ens va fer témer un altre 1994; si es confirma que va ser provocat, cal preguntar-nos que falla en aquesta societat perquè determinats individus posin en risc no només els valors ecològics d’un parc natural sinó també la vida i els bens dels ciutadans.
 
Ara ens enfrontem a un començament fort de l’any polític, amb la celebració de la Diada i també de la Festa Major. Penso que s’acosten moments molt durs i que la situació econòmica afectarà a la forma tradicional de fer política, també la municipal. Si a més hi afegim una crisi institucional i una crisi de país, veurem com ens en sortim de tot plegat. Penso fer el tafaner i poder comentar-ho en aquest bloc.
 
Aquest inici de cicle té una novetat importat a l’Ajuntament, com és el fet que la Montse  s’ha jubilat. La Montse ha estat un element clau de la feina de l’anomenada casa gran i personalment, en la meva condició de nouvingut, recordo els primers tràmits, fets amb ella,  tot just arribat a Tiana a començaments dels 80. Després vaig tenir la satisfacció de treballar dotze anys al seu costat i, sens dubte, que molts tianencs li tenim moltes coses a agrair. Espero que aquest senzill homenatge des d’aquest racó d’observació de l’actualitat del poble li agradi però penso que li devia. Només resta desitjar-li que gaudeixi plenament d’aquesta nova fase de la vida, que s’ho mereix.

 

Proper Post: Dimecres 12 de setembre de 2012

Títol: EL PROGRESSISME D’ALGUNA GENT TÉ PREU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada