dimecres, 19 de setembre del 2012

EL PROGRESSISME D’ALGUNA GENT TÉ PREU


Un càrrec de confiança política és un una persona que té la confiança del qui l’anomena i, per tant, no cal sotmetre’s cap mena de procés de selecció u oposició. S’entén per tant que hi ha una bona sintonia política en el que anomena i el que és anomenat.
 
 
El Sr. Muñoz (el Breu) va ser durant quadre anys (2007-2011) un càrrec de confiança del govern de Mataró, com a Director de l’ Institut Municipal d’Educació. Llavors Mataró tenia un govern progressista (format per PSC, ERC i IC) i el superior directe del sr. Muñoz era el Regidor d’Educació, una persona d’esquerres i bon coneixedor dels temes de la seva competència.
 
 
Ara el Sr. Muñoz ha estat anomenat de nou Director de l’ Institut Municipal d’Educació de Mataró. El que passa és que ara a Mataró hi ha un partit que governa amb molta minoria (CiU, el de les retallades a Educació) que per aconseguir tirar endavant determinats temes al Ple necessita no només el suport del PP (el de les retallades a Madrid) sinó també el vot dels xenòfobs de PxC!. O sigui, que després del seu fugisser pas per l’alcaldia de Tiana el Sr. Muñoz torna a tenir el mateix càrrec: ser un home de la confiança política del govern de Mataró, però d’un govern que es pot qualificar de moltes maneres però difícilment es pot titllar de progressista.

En aquest comentari en cap moment dubto de les capacitats professionals del Sr. Muñoz, que a l’àmbit de l’Educació són moltes. El tema és senzillament polític: un progressista difícilment pot ser un càrrec de confiança d’un govern de CiU que necessita les cireretes de PP i PxC. D’aquí el títol d’aquest post: EL PROGRESSISME D’ALGUNA GENT TÉ PREU

 

Proper Post: Dmartss 25 de setembre de 2012

Títol: PLE DE SETEMBRE. APUNTS D’UN TAFANER

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada