dilluns, 6 de juny del 2011

PARXET ... BY GEMMA!

La revista Tiana Endavant, del PSC, va publicar al mes de març  un article amb el títol PARXET TRASLLADA LA MAJOR PART DE LA SEVA PRODUCCIÓ  A AVINYONET (PENEDÈS) en el que d’entre altres coses deia: “La situació d’indiferència i fins i tot d’obstrucció de l’equip de GENT-ICV/CiU ha provocat que PARXET, que per raons lògiques necessita concentrar la producció que ara té dispersa, hagi decidit la construcció d’una nova bodega elaboradora de caves al Penedès. Aquesta  és una bona notícia per una empresa reconeguda i en expansió com és PARXET, però no per a Tiana, que perd una inversió de 3.000.000 d’euros  i els corresponents llocs de trebal"l

Aquest article va ser respost immediatament pel Sr. Muñoz en el seu bloc personal (penjat a la web institucional de l'Ajuntament) amb la següent nota: El Govern Municipal de Tiana manifesta en relació a l’escrit difós en el poble sobre l’empresa PARXET, sense el seu coneixement ni autorització, que les seves afirmacions no es corresponen a la realitat dels fets. Segons la relació directa que el govern manté amb l’empresa aquesta no solament no abandona Tiana sinó que, ben al contrari, consolida la seva activitat a Tiana, seu social de l’empresa, amb l’ampliació de noves instal·lacions en altres comarques” i “El govern municipal lamenta que s’hagin difós informacions errònies sobretot pel que aquesta acció irresponsable podria perjudicar la imatge de l’empresa que té en el seu arrelament a Tiana”

Tres preguntes arran de tou això. Primer, creieu veritablement que els del PSC vàrem fer aquest escrit sense tenir proves documentals que avalessin tot el seu contingut? Segon, es va produir algun desmentit al nostre escrit per part de l’empresa ja que el Sr. Muñoz deia que s’havia fet sense el seu coneixement i autorització?. Tercer, no trobeu simptomàtic que l’únic candidat que no ha fet cap presentació a les caves Parxet en la recent campanya hagi estat  precisament el Sr. Muñoz?.

Per si aquestes preguntes no fossin prou contundents, ara llegim en el bloc de Gemma Liñán sota el títol “Xin, xin!”, en referència a aquest cas: "A Tiana (Parxet) podria créixer, té el que vol però el projecte queda encallat pels permisos que no arriben mai i marxa a fer un nou celler a Avinyonet del Penedès. El nou projecte de Caves Parxet comptarà amb 30 persones que treballaran al nou celler. Tot això podrien ser llocs de de treball per gent de Tiana a banda de la inversió que hagués suposat pel poble la nova cava. A Tiana ens quedarà el celler històric i les oficines. Una cava adormida pel mal saber fer de nou de l'Ajuntament” (el del Sr. Muñoz, afegeixo jo).  Suposo que amb aquesta nova aportació d’informació les coses ja estan més clares.
Penso que la desfeta del Sr. Muñoz i la seva desaparició de l’ajuntament de Tiana rau en la seva incapacitat per governar amb eficàcia (es perd una gran inversió al no acabar una tramitació iniciada pel govern que vaig presidir de 2003 a 2007) i quan es denúncia la situació, recorre a la mentida i a l’atac cap a quin complint la seva obligació, ho fa públic.


Tots els protagonistes d’aquesta història saben perfectament qui té la raó...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada