divendres, 5 d’abril del 2024

ARTICLE DEL "PÁJARU SOLITARI"

 


Vet aquí que el "pájaru" solitari ha fet un article que considero molt interessant i reprodueixo en el meu blog d’ornitologia ja que d’alguna manera és una contribució al coneixement del comportament dels pardals


Els socialistes estem contents que de nou puguem expressar la nostra opinió a la revista municipal, que no ha aparegut durant 5 mesos per problemes de l’adjudicació d’un concurs per la seva confecció. El Govern de Tiana no porta massa bé el tema de les licitacions, solen anar amb retard i a vegades amb conflictes. Gestionar és també fer les coses a punt i bé. És massa senzill culpar de tot plegat als treballadors.

Una majoria absoluta s’hauria de gestionar amb generositat i no amb atacs.

Avui ens preocupa l’ambient que s’està creant en les relacions entre el Govern de Tiana i els socialistes. Esperem que no sigui un contagi del que passa a altres nivells de la política. Però no és normal enganyar perquè es retiri una moció presentada al Ple pel nostre Grup, ni tampoc que un regidor del Govern ens titlli d’estafadors (estafadors, que, per cert, el van defensar en solitari fa poc quan li van fer una reprovació) a través de les xarxes, ni que s’apropiïn d’iniciatives que els socialistes hem treballat de valent (com la de fer servir un dron per la vigilància).

Cal recordar que l’any 2022, perquè el Sr. Salvatierra fos alcalde, va requerir els vots decisius dels socialistes. I a partir de la nova legislatura, li hem donat suport als pressupostos i també una moció nostra va permetre aprovar un IBI menys lesiu pels tianencs i tianenques. La nostra ha estat una oposició responsable, sovint incompresa, i que ens agradaria poder mantenir.

Miquel Santiago, l’únic regidor socialista, estic sempre a la disposició de tots. Cada dilluns, de 9:00-12:00h, us puc atendre al meu despatx de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada