dimecres, 7 de febrer del 2018

PLE DE TIANA: UN REGIDOR DIU QUE ELS SOCIALISTES LEGITIMEM EL FEIXISME

El Ple de Tiana del mes de febrer tenia un punt destacat: la moció dels grups anomenats sobiranistes (ERC i CUP des de sempre, CiU o com es digui ara amb el fervor dels conversos i JUNTS doncs ja se sap) en contra del 155 i demanant la llibertat dels “presos polítics” i per aconseguir-ho, el retorn de la pancarta al balcó de l’Ajuntament. Algú no identificat va animar a l’assistència al Ple, suposo per fer pressió sobre els “dolents” de l’equip de govern, amb un èxit més aviat escàs ja que el número de tianencs presents al Ple va ser reduït i la majoria de la zona dels Vessants i Costes preocupats per la seguretat ciutadana., com va quedar palès al torn de paraules. Per tant, aquells tan aficionats a fer números, convindria també que els fessin en aquest cas per avaluar quan suport ciutadà té això de la pancarta.
El Grup Municipal Socialista, innocentment,  va intentar consensuar una moció diferent i proposar un lema de pancarta més adient amb la representació de la totalitat dels tianencs (el lema d’OMNIUM) , però va ser en va.  Como ha estat en va totes les iniciatives que els socialistes a l’Ajuntament han fet fins ara i de les que personalment en discrepo en alguns casos: que si AMI, que si estelada a l’entrada del poble, que si som una república tianenca, que moció en contra de l’aplicació del 155 i demanant la llibertat de les persones empresonades, que comprar la pancarta de la discòrdia, l’assistència a actes de protesta, etc.... De res serveix tot això ja que des de les municipals de 2015 (molt abans dels fets del ú d’octubre i posteriors) es va voler arraconar als socialistes amb un pacte promocionat per l’ANC local  i que els resultats de le eleccions va demostrar que els tianencs pensen ben diferent quan es tracta de governar el poble.
La ràbia per la seva impotència per fer una moció de censura fa que els “sobiranistes” surtin per on poden per deixar en minoria al govern (encara que curiosament la resta de punts del Ple s’aprovin amb el suport d’un grup dels anomenats “sobiranistes”). L’espectacle a cada Ple està garantit.
Però ahir l’espectacle va ser del Sr. Rosa, regidor de la CUP que no va dubtar en titllar de feixistes als socialistes, entre els que m’hi incloc. Amb el seu discurset de les post-veritats, que ja cansa, va dir que el PSC legitima al feixisme encara que després va fer veure que no ho havia dit (sort que el Ple queda enregistrat). Aquest xicot més que revolucionari és un ignorant del que va representar el feixisme: la tortura i la mort de milions de jueus (i molts republicans espanyols) en camps d’extermini i una guerra mundial ferotge; a Espanya la manca de llibertats, els afusellaments sense causa i les tortures de tota mena durant el règim de l’assassí Franco. Nen, això si que és feixisme i si et dignessis a llegir algun llibre d’història veuries que això no té res a veure amb el que hem fet els socialistes (a Catalunya i a Espanya) davant d’un problema que uns quants han creat i que no saben ara com sortir-ne (ben segur que a garrotades entre ells).   No penso perdre el temps en tu: només dir-te que em sento insultat per les teves paraules que son indignes d’un regidor de l’Ajuntament de Tiana. Son part del teu espectacle, ho sé, i també de les teves incongruències i les d’altres que afirmen que el tema de les pensions no és propi del ple de l’Ajuntament i en canvi tu dediques no sé quants fulls als caramels, a les entitats bancàries i a la indústria armamentística en una moció que algú t’ha fet arribar.
Malgrat tot, això de la CUP té un avantatge: que els regidors, per estatuts del seu partit, no poden repetir mandat. En conseqüència, cal només tenir una mica de paciència perquè aviat s’acabaran els espectacles del senyor Rosa al Ple l’Ajuntament i el seu pas com a regidor de Tiana deixarà un polsim de poc més de revolucionari bucal i incontinent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada