dimecres, 18 de gener del 2012

PER MORRO, EL DEL SR. NOLIS!

El Sr. Nolis ha fet unes declaracions a ràdio Tiana, de limitat contingut, en les que arran dels pressupostos i del pla de Govern, ha acusat de “manca de governabilitat” a l'equip actual. És una afirmació contrària a la veritat, però en tot cas el que hi ha ara és infinitament millor que el “des-govern” de IC-GENT i CiU, del que el Sr. Nolis n'era actor important i que ens ha deixat endeutats fins les orelles.

Pel que sembla, al Sr. Nolis li costa de comprendre que fins no es conegui l'abast veritable (és a dir, incloent-hi les factures que van amagar sota la catifa, de les que en parlaré aviat) de la desgràcia econòmica que el govern d'ara ha rebut del des-govern que va presidir el Sr. Muñoz, és impossible fer qualsevol pressupost ni Pla d'Actuació. Per determinar en què es gasta el diner cal conèixer les mesures d'ajustament que cal adoptar i els forats que cal tapar.

Va dir també que, llest com és, l'any 2008 ja va preveure la crisi i va fer polítiques d'ajustament com a responsable de l'àrea econòmica. Quines mesures d'ajustament són aquestes?. Si encara al pressupost de 2011, en plena crisi, van incrementar les despeses corrents!.Si al final del seu oblidable mandat han deixat un dèficit (= forat) de 1.680.340 euros!

I per Pla de Govern el que va fer ell a l'any 2007, amb més de 60 incompliments tal com es va posar de manifest al ple. Estem segurs que quan l'alcaldessa presenti el seu Pla serà rigorós i seriós, no un brindis al sol com el del Sr. Nolis. Per cert, els Plan de Govern a Tiana els va inventar un servidor ja que CiU, en els seus mandats entre entre 1980 i 1995 mai va disposar de pla de govern!

Després de carregar contra la puja de l'IBI i l'incompliment del programa electoral del PSC (paranoies repetitives del Sr. Nolis que per més que se li demostri amb números que no és cert el que diu, ell erre que erre!), va fer d'angelet i va manifestar la seva voluntat de col·laborar en l'elaboració dels pressupostos, com feien ells amb l'oposició. Ja ni ha prou: durant quatre any seguits (2007-2011) des de l'oposició vàrem presentar cada any al·legacions i suggeriments tant a taxes i impostos com al pressupost, i mai en van acceptar cap ni una. L'exemple més clar és el Pressupost de 2011, quan el PSC va lliurar un document de 38 pàgines amb propostes clares per estalviar 361.826 euros de despesa corrent. Doncs bé, cap de les propostes va ser acceptada i després de rebutjar-les, a corre cuites, van intentar fer alguna de les que nosaltres proposàvem (tema estalvi energètic a l'enllumenat). Curiós concepte del consens el del Sr. Nolis!

Bé, vistes aquestes declaracions, o bé el Sr. Nolis ha perdut la memòria o bé té més morro que el senyor de la fotografia. Pel seu bé, prefereixo i estic segur que és el segon!.  Potser ara tindrà un altre somni (tipus Martin Luther Noling) i ens ho aclarirà...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada