dijous, 7 de març del 2024

ELS PARDALS NO VAN TENIR BON DIA

 

Com saben els seguidors de les meves investigacions ornitològiques, a la gàbia de Tiana hi ha 8 pardals que són els que ara manen. El seu cap va estar molt desafortunat en les seves intervencions arrel l'adjudicació del bar d'El Casal. En primer lloc, parlar en públic de suposats tripijocs de l'anterior concessionari amb l'electricitat i l'aigua, sense aportar cap mena de prova, és com a mínim lleig. Com també ho és parlar d'un deute de 90.000 euros quan hi ha un acord de la Junta de Govern Local de 22 de novembre de 2023 que reconeix un saldo a favor de l'Ajuntament de 65.976,60 euros, malgrat que encara hi ha diverses factures a l'aire. En què quedem, 90.000 o 65.976,60?. La diferència és prou significativa. Crec que el cap dels pardals hagués d'haver estat més curós.

On va fallar per complet el cap els pardals és quan va barrejar públicament qüestions personals del reclamant, en afirmar que pel que sembla no havia aconseguit tampoc l'adjudicació d'un altre servei privat. Molt malament, cap dels pardals. Prou va patir vostè quan la darrera alcaldessa d'ERC va barrejar el seu paper de regidor de l'oposició amb la seva feina al Departament d'Acció Climàtica perquè ara vostè faci el mateix o molt semblant. Crec que haver-ho patit en carn pròpia hauria de ser suficient per foragitar aquestes pràctiques de l'Ajuntament de Tiana. No anem pas bé per aquest camí.

També una pardala del grup va atacar durament a tots els "pájarus" socialistes, amb crítiques d'accions passades quan no se la veu en massa bones condicions de resoldre els problemes salarials de l'escola bressol. Escampar merda és també una tàctica prou coneguda, però no sembla oportú fer-ho a un Ple en el qual el "pájaru" solitari socialista havia fet veritables esforços (fins i tot, baixades de pantalons) per tirar endavant les mocions que va presentar. Per cert, dues d'elles (la de millora del transport a La Virreina i la d'introduir condicionants per les millores socials als treballadors dels contractes de serveis de l'ajuntament) van ser aprovades per unanimitat. Un veritable èxit!

Finalment, altres dues curiositats de la darrera reunió de març dels "pájarus" de Tiana. Tot just després d'haver aprovat un intens "Reglament municipal d'ús de la llengua catalana de Tiana" que diu, entre altres coses, que les actuacions internes de l'Ajuntament de Tiana s'han de fer en català, resulta que una regidora pardala es va dirigir al públic, al seu torn de preguntes, en castellà. A mi personalment em sembla bé que parli com vulgui, però una mica contradictori sí que és. O no?

La segona curiositat: vet aquí que al Ple hi ha un expert en dret administratiu, tal com es va declarar a si mateix el flamenc. És bo saber-ho, perquè no en teníem coneixement. S'escau aquella dita: "Quod natura non dat, Salmantica non præstat".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada