dimecres, 17 de juliol del 2019

RENOI, QUINES COSES MÉS RARES FAN A L’AJUNTAMENT DE TIANA!!!


Alguns diuen que a Tiana som especials. Potser tindran raó. Acabo de llegir una DECLARACIÓ INSTITUCIONAL (poca broma!) dels grups municipals d’ERC i JUNTSxCATALUNYA (ull, no confondre amb JuntsxTiana), feta amb paper oficial de l’alcaldia de Tiana.
A l’esmentada declaració, els dos grups que formen el govern a l’Ajuntament de Tiana, mostren el seu rebuig pel pacte de govern entre JUNTSxCATALUNYA i PSC (amb el suport diuen de C’s i PP) al Consell Comarcal del Maresme. L’alcaldessa ha rematat la jugada amb una piulada en la que diu que “volen un pacte de forces sobiranistes”.
No direu que la cosa no és graciosa!. En primer lloc, JUNTSxCATALUNYA de Tiana protesta pel que fan els seus germans de JUNTSxCATALUNYA a tot el Maresme; sempre s’ha dit que Tiana és una república independent!. En segon lloc, reclamen un pacte de forces sobiranistes quan l’actual Govern de Tiana ho és gràcies als vots d’una força tan poca sobiranista (i tant del 155, dirà aquell que és monotemàtic si llegeix això) com el PSC. En què quedem, nois i noies?. El que és vàlid a Tiana no ho és a Mataró?. I per la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de Sant Cugat no feu cap nota?. En Pla (aquell que mai va ser honorat amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes) segurament diria que tot plegat és una bona “collonada”.
L’Albert Sales, cap del Grup Municipal Socialista ho ha deixat ben clar quan “lamenta la pèrdua de temps en treballar pel poble fent escrits que no porten a enlloc. Posicionaments que només fan que dividir”. I jo gosaria afegir que aquesta mena de posicionaments mai s’haurien de fer amb paper oficial sinó amb els dels partits que donen la seva opinió.
Tinc la impressió que se li gira feina a aquest tafaner de la vida política a Tiana...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada