dijous, 18 d’abril del 2019

DEIXEU L'APLEC DE L'ALEGRIA EN PAU !!!




Els socialistes de Tiana hem decidit no posar cap paradeta de “venda política” a l’aplec de l’Alegria del proper dilluns. No som ximplets i sabem que les eleccions municipals estan properes i que per l’aplec hi passen molts tianencs i tianenques. Però estem convençuts de que per arribar al vot dels ciutadans no cal embrutar una festa que hauria d’estar al marge de les picabaralles polítiques, com així ha estat quasi sempre fins que fa uns anys uns van començar a posar paradeta.
La festa de l’Alegria té una arrel religiosa; per això es fa missa, rosari i fins i tot es beneeixen les coques. I és també una festa cívica, trobada de molts per ballar sardanes i per fer una bona costellada el Dilluns de Pasqua. Convindria conservar el seu esperit i no convertir-la en un mercat del vot.
Sé que aquestes paraules no canviaran res. Que qui té pensat instal·lar-hi una paradeta política, ho farà i fins i tot potser amb més entusiasme. No obstant, el bon seny dels tianencs sabrà valorar el comportament de cadascú. En tot cas, ja que estem en dies de forta significació religiosa us convido a llegir els Evangelis (Mt, 21:12; Mc, 11:15; Lc, 19:45 i Jn, 2:13).
Els socialistes no posarem paradeta  l’aplec de l’alegria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada