divendres, 3 de maig del 2013

EL VALOR DELS PETITS GESTOS



Una de les principals feines dels polítics, a qualsevol nivell, hauria de ser la d’escoltar als ciutadans pels que governen. Durant els anys de mandat del Sr. Muñoz (El Breu) sovint la bona amiga Valentina acudia als Plens i al final agafava la paraula per reclamar una llum i una marquesina a la parada del B-29 al barri de Can Gosch. La responien amb sorna, especialment el Sr. Nolis en el seu paperot de responsable de la via pública, però mai li van fer el més mínim cas i durant quatre anys no hi va haver marquesina. En aquesta mena de comportament, displicent amb els ciutadans, segurament hi rau una de les causes majors per les que IC-GENT i CiU van ser foragitats del govern de Tiana a les darreres eleccions.

Ara el govern d’Ester Pujol ha instal·lat finalment la desitjada marquesina, adaptada a les peculiars condicions el poc espai disponible. Són precisament aquests petits gestos (que no reclamen grans inversions) els que marquen la ratlla entre comportaments polítics de servei o d’autisme.

Per cert, al anar a fer la fotografia de la marquesina m’he trobar que estava mig destrossada. Ha estat un accident o el resultat del vandalisme?. No sempre els petits gestos són compresos...

Proper Post: Dimarts 7 de maig de 2013
Tema: EL CAS PRETÒRIA I ELS VALORS ÈTICS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada